Jaké bylo vaše nejhorší rande?

Zveřejněno 20. 5. 2019

A tak tam sedíte, koukáte na steakovej nůž a přemýšlíte, kdy bude vhodná doba svého partnera zapíchnout a odejít….
Tak znova. Ano, za svých dva-a-dvacet let jsem byla na několika otřesných schůzkách. Ovšem ani zdaleka ne tak moc jako moji přátelé. A protože podle Joeyho z Přátel láska znamená dávat, přijímat, sdílet a dostávat, tak vám nějaké nepěkné večery budeme dávat a sdílet a vy je můžete dostávat a přijímat, aby byly dávány, dostávany a sdíleny a přijímány. 

Rande, které jsem měla se dvěma muži krátce po sobě. Přičemž ten první pak přišel do podniku, kde jsem seděla s tím druhým. (Článek zde)

Vyjít si na rande s modelem, který řekne, že nemůže vydejchat, že už nemá bílé vlasy není dobrý nápad. Protože ve finále skončíte tak, že celý večer on bude mluvit o sobě, pak se zhorzí, že vy chodíte jako mezi normální lidi a vy budete plánovat vraždu. (Článek opět zde)

Rande na bobové dráze. Kde jsme každý nasedl na svoje vlastní “boby” a celý zážitek si prožil odděleně.

Rande s italem, kdy se jinak mlčenlivý ital opil po několika drincích long island iced tea v Bukowski baru, kde ho míchají extra silný. Projevila se v něm italský temperament a začal řvát přes celý bar na muže, co prošel kolem mne, že já jsem tu s ním a ať nic nezkouší. 

Nerande s mužem se kterým jsme obešli asi 6 – 10 podniků a nikde se mu nelíbilo natolik aby jsme tam mohli jít. Všude totiž bylo víc jak 4 lidi v pátek večer a to je zcela neslýchané! 

Byl jsem na rande s holkou, co měla černou rtěnku. Nemám nic proti černým rtěnkám, ale ona jí měla všude. 5 centimetrů nad horním rtem, na dvou zubech a pozdějí i všude kolem skleničky. Nevěděl jsem jestli jí to mám říct, když šla na záchod, říkal jsem si, že super, že si toho aspoň všimne, když se na sebe podívá do zrcadla. Nevšimla si toho očividně, ale přišla s novou vrstvou rtěnky a čekala, že jí budu líbat. 

Nevím jestli nejhorší, ale definitivně nejzvláštější rande bylo s klukem, co byl ADHD nebo něco takovýho. Už když jsme si sedli ve vinotéce, pořád klepal nohama. Vypadalo že ho hrozně otravuje doba než jsem si přečetla název prvního vína a už se mě ptal co si teda dám. Vyděšeně jsem mu řekla, že si dám to co on. Furt nervózně klepal nohama a po 5 vteřinách se rozhodl dojít k baru sám a objednat tam načež ho stejně poslali ke stolu. Pár zbylých vteřin trávil tím, že nadával jak jsou tam pomalý. A tak nějak v podobném duchu se neslo dalších 30 minut, delší to rande nebylo. 

Rande s klukem, který se mě neustále ptal jestli něco může udělat. jako třeba jestli si může dojít na záchod, jestli se může vysmrkat. Jako bych byla jeho paní učitelka. 

Jeden se mě furt ptal jestli koukám na fotbal. Řekla jsem mu že ne, ale to ho stejně neodradilo od toho vyptávat se mě na to, kterýmu týmu fandím, jestli fandím Slávii atp. 

Sedíme v kavárně s klukem, který si myslel, že jsem slepá, protože se rozhodně nestyděl si celou dobu vytahávat holuby z nosu. 

Na druhý schůzce mi řekl, že jsem moc fajn, ale že už jednu přítelkyni má, tak jestli by mi nevadilo být jen jako. Nevím co za tím jen jako myslel, ale nějak se mi do toho nechtělo. 

Nejhorší rande asi bude to, kde jsem na něj čekala 30 minut v zimě a on vůbec nepřišel, druhý den mi napsal, že se omlouvá a jestli si to můžem někdy zopakovat. 

Taky jedno dost mizerný rande bylo, když už jsme šli domů a on se nabídl, že mě vyprovodí. To by bylo ještě dobrý, ale pak se mě ještě 10x zeptal jestli může jít ke mě domů, pokaždý jsem mu řekla, že ne. U mých dveří se pak rozbrečel, že nemá kam jít. Rychle jsem zaběhla dovnitř a zamkla všechny dveře, co se zamknout daly.

Měl jsem rande s klukem na slepo. Naše společná kamarádka nám to domluvila, že by jsme se k sobě hodili. Co mi už neřekla bylo to, že on je o několik tříd mimo mojí ligu a má o několik desítkek followerů na instagramu (já jsme mezi nimi) víc. Bylo to nejtrapnější rande, co jsme zažil, protože jsem se choval úplně nemožně a on to poznal a začal na mě být hrozně zlej. Naštěstí jsme si to ale později vyříkali a chvíli jsme byli i kamarádi s výhodama, dneska už jen kamarádi. 

A co vy? Máte nějaký nejhorší rande?

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...