Home office ala Carrie Bradshaw

Autor Victoria
Zveřejněno 8. 4. 2020

Většina z nás určitě ví, kdo je Carrie. Hlavní postava legendárního Sexu ve městě. Vždy vystajlovaná, obklopená skvělými kámoškami a panem Božským. Takový život zní skvěle, ale i postava Carrie je normální žena jako my, která věčně řešila vztahy a další známé holčičí strasti.

Ale co Carrie také měla byla její práce. Psaní. A kdo při sledování nějakého z dílů Sexu ve městě, s načatou lahví vína nezatoužil, mít aspoň na chvíli práci jako Carrie, tzv. home office. Být paní svého času, nemuset za hnusného počasí jet do přes celé město do práce a poslouchat tam své otravné kolegy.

Není lepší si skočit jen kousek od baráku pro Vaši oblíbenou kávu, koláč a pracovat z domova, tak jako Carrie?

Tak nyní máte díky Coroně (ne teda pivu), příležitost si to vyzkoušet na vlastní kůži. Z mnoha z nás se díky zavřeným firmám nyní staly takové Carrie. První dny je fajn, být v teplákách a nic neřešit, taky jsem si to užívala, ale pak přišel zlom. Nemůžu přece vypadat jak zombie ploužící se od počítače k lednici a zpět. V jakém stavu bych skončila, až nás Corona opustí?

Buďte stylová i ve Vašem home office!

1. Ráno si vyberte outfit pro Váš den

Vybírejte podle nálady, počasí a nebojte se experimentovat! Slaďte outfit s rouškou a vyražte pro kafe, ať si uděláte příjemné ráno.

2. I když se ochladí, není nutné se balit do županu!

Mnoho z nás vytáhlo mikiny, tepláky, župany. Proč ale nevytáhnout pěkný svetřík, který nám leží ve skříni a neměly jsme příležitost ho vytáhnout ven, nebo nám přišel moc extravagantní? Tak teď je na něj pravá chvíle! Tady naše zmiňovaná Carrie pracuje v krásném svetříku s peříčky a věřím, že se v něm cítí určitě ženštěji než ve vytahaný mikině..:) 

3. Bačkory, tlustý fusekle…a co takhle podpatky?

 Kdo miluje podpatky tak jako Carrie nebo já, tak ví, o čem teď mluvím. Tolik mi chybí je obout a někam se v nich projít. Ale přeci jen k rouškám a výletům do krámu nebo popelnic se moc nehodí. Vezměte si je doma! Vysvoboďte své lodičky z botníku a užijte si po dlouhé době zase jejich společnost. Nemusíme k tomu hned ladit šaty, ale i pohodlné bavlněné triko a jednoduchá příjemná sukně, mohou vytvořit pěkný, ale i pohodlný outfit. A krom Vašeho dobrého pocitu určitě potěšíte oko svého protějšku, který po pár týdnech uvidí, že máte ještě stále pěkné nožky.

4. Dnes zůstanu v pyžamu!

Ok i takové dny mohou nastat. Nemáte náladu vůbec opouštět Váš byt, vidět lidi v rouškách a rukavicích, se smrtí v očích, když někdo poblíž nich zakašle? Chápu. Nemusíte, máte přeci home office. Ale vyberte si Vaše „pracovní pyžamo“ stylově. Udělejte si koupel, umyjte vlasy, lehce naličte a vyberte si nějakou pěknou saténovou košilku. A když ne košilku, určitě máte ve skříni spoustu pěkných mini šatiček, které jdou nyní využít i jako šaty domácí. 

Užijte si Váš home office a ciťte se dobře !

Snažte se na nynější situaci najít vždy něco pozitivního. Užívejte si být aspoň dočasně paní svého času. Užívat si, že nemusíte sedět někde v kanceláři, ale v pohodě domova nebo na zahradě. Ale nezapomínejte, že když u toho navíc budete stylová, stejně tak jako Carrie, bude se cítit ještě daleko lépe a Vaše dny budou pestřejší.

A když už budete přepracovaná, dejte si v pracovní době sklenku vína a zavolejte kámošce, ať se trochu odreagujete. Možná až za pár měsíců budete muset zase do práce, budete ještě na Váš stylový home office ráda vzpomínat…😊

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...