Jak přežít Vánoce single?

Zveřejněno 20. 12. 2019

Rodina a jiné katastrofy. Takové ty otázky typu, „Jak se ti daří? Co jsi dělala v poslední době?“ a nebo ty podpásovky, „Vídáš se s někým?“. Do dneška vidím svojí babičku jak se na mě mrká a říká, „tak kdy nám přestavíš nějakýho toho tvýho kamaráda?“. Babi, kamarádů mám hodně a ne, díky. Style Brunch je tu vždycky pro vás. To už víte. A proto abychom vás připravili na to, co vás nezadané pravděpodobně v nadcházejících dnech čeká, jsme přišli s řešením: © Půjčovna vztahů s r.o.

Ahoj, ahoj! Moc ráda tě poznávám. Jaká byla cesta? Já vím, je to hrozný, samý zatáčky, serpentiny, krávy přes ulici, slepice na silnici, špatně zatočíte a tam slepá ulice, špatné značení,… no, zkrátka taková romantická cesta k pravé lásce, no ne?

Dejte si kávu, vodu čaj a já si dojdu pro váš spis. Ano, to na co se díváte je certifikát garance, že to, co tu provozujeme je zcela legální, humánní a schváleno 9 z 10 psychologů. Ne, že by nás podporovali, haha, vtipné, ale uznávají naši organizaci jako imaginární/dočasný vypořádávající se obranný mechanismus.

Taaak…. vidím tu, že žijete ve velkém městě, kde monogamie pomalu zaniká a vrcholem romantiky jsou dickpicy, ano není to lehká doba, tinder který se zdál být jako dobrý nápad je appka na sex pro zoufalce a nebo jiné případy, kteří jsou tam jen „ze srandy“. Takže spolu s tím, že je toho tolik navýběr a existují sociální sítě, to znamená že najít si partnera fakt není jednoduchý. Ovšem je mi jasný, že tohle se babičkám jen tak jednoduše vysvětlit nedá. A přesně proto jste na správném místě. Máme tu toho mnoho na výběr. Pro co tu jste dnes tedy vlastně? pro přítele? Výborný! Máme jich tu pár i ve slevě, takhle na Vánoce.

Ryan Reynolds, zdroj: gettyimages

Mohl by Vás zajímat třeba tento klasický typ? Ručíme za to, že si bude rozumět s každou rodinou díky jeho diplomatickým konverzačním dovednostem a schopností splynout v každé situaci. Zachovává si neutrální názor na jakákoliv horká témata, která ve vaší rodině není radno řešit, ale vždycky na ně dojde. Nestaví se na žádnou stranu ať už co se politiky nebo sportovních týmů týče. Má pěkné upravené vlasy a milující vztah se svou matkou. Dopřeje Vám klid na všechny Vánoční aktivity, které potřebujete a poslušně sní všechno, co mu Vy nebo vaše rodina uvaříte. Tak co na něj říkáte?

Johnny Depp, Travis Barker, zdroj: gettyimages

Příliš hodný, žejo? Žádný problém! Vůbec žádný problém… máme mi trochu potížistické typy: třeba ten, který budou trochu rebélií vůči vašim rodičům a několik na motorkách, někteří hrají v kapelách a jsou často na cestách, někteří mají hodně tetování a piercingů a u některých můžeme obarvit vlasy na zeleno, pokud budete potřebovat. Jeden má i tetování na krku. Je těžké si vybrat, protože všichni jsou prostě fantastičtí, bezvadný kluci.

Ed Sheeran, zdroj: gettyimages

Viděla jsem, jak se vám rozzářili oči, když jsem se zmínila o muzikantech. V tom případě máme zpěvák/pisálek/citlivka typ. Tady je nutno zmínit jednu věc – možná si s sebou bude všude tahat kytaru a tohle je tak 50 na 50, někteří lidé mají rádi serenády na veřejnosti, ale některým to nedělá dobře. Takže hrozí riziko, že uslyšíte nějaké akustické verze Wonderwall a jiných perliček. Ne?

No.. trochu jste mě zaskočila, musím přiznat. Jste komplikovaná žena s komplikovanými potřebami? Co takhle nějaký sportovec? Nebo básník?

Shia LaBeouf, zdroj: gettyimages

A co takovej majitel malý hipsterský kavárničky se zavařovačkama a kaktusama v okně? Nějaký druh hipstera, který tam posedává s macbookem, nabíječkou, barevnýma ponožkama a nějakou výběrovou kávou? Nebo co třeba cizince?

Nebo můžete přivést domů takového, který dělá všechno a nic? Když řeknete, že je freelancer, babička se jistě již nebude vyptávat dál. Navíc má moc hezký úsměv.

Tak co myslíte? Který Vás zaujal? Vyberte si a já Vám ho zabalím do jednoho z těch ošklivých Vánočních svetrů jejichž význam se nám u nás v Čechách ztratil asi v překladu z angličtiny, ale stejně je všichni tajně chceme kvůli tomu filmu o Bridget Jonesové.

JO AHA! Vy jste si je nechtěla opravdu s sebou odvést domů, aby jste je představila rodine, ale jen někoho, o kom by jste trochu zalhala? Proč to neřeknete hned, to je mnohem jednodušší a levnější. Jednoduše Vám zařídíme několik fotek, aby jste ukázala osobní archiv a roztomilý příběh „jak jsme se poznali“. Můžeme později i pomoci s tím, „proč to nevyšlo“, aby jste na Silvestra mohla potkat někoho nového.

Skvělá volba, drahá, tady máte přístupové údaje a užijte si svátky! Uvidíme se příští rok!

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...