Jak se bavit s fashion blogerkami

Zveřejněno 26. 5. 2019

Na vysokých podpatcích jsem se po mramorové dlažbě doklouzala až k recepci bez zranění. 

„Dobrý den, prosím vás, nevíte, kde tady má být konference pro blogery?“ „Jojo půjdete doprava do budovy C, pak výtahem do šestého patra a tam zahnete vlevo.“   

Těžko říct na co můj mozek myslel v tu chvíli, ale danou informaci nebyl schopen vstřebat kompletní a tak jsem se dostala k prvnímu výtahu a jela do šestého patra.  
Po necelých deseti minutách bloudění jsem konečně našla šesté patro budovy C a vtrhla do místnosti, kde již čekalo všech pět ostatních blogerek. Skutečných blogerek.
Ne jako ty, PJ.  

Zpočátku nesmělé přikyvování všech zúčastněných se velmi rychle přesunulo do vášnivé debaty. Jediný kdo stále nesměle přikyvoval jsem byla já.  
Jsem nejmladší.
Nejsem fashion blogerka. 
Nemám facebook.
Mám jen blog.
Ahoj.  

Svět fashion blogerek je zvláštní.   
Je to naoko přátelský klub, který už dávno přestal vytvářet přátelství. Tady je rvačka o čtenáře. Kdysi se tam zformulovala přátelství, která trvají do dnes, ale teď nikdo přes svou vlastní důležitost nemá čas na ty nové.  

Nevnímejte mě špatně.
Fashion blogerky jsou ženy hodny obdivů. Vždy upravené, bystré a nikdo by si s nimi nepřál jít do konfliktu. (Já rozhodně ne.) A všechno, co mají (jejich blog) si  vybudovaly od základů samy.   

P.S. Ještě mě čeká pár konferencí. Třeba ze mě za tu dobu bude fashion bloggerka.
P.P.S. To by znamenalo minimum textu, jak jsem se dozvěděla.
P.P.P.S. A budu si muset pořídit vše od applu, protože to je cool. 
P.P.P.P.S. Hah. Kecám na to nemám předpoklady. 

(Tento článek byl původně zvěřejněn v 29. března roku 2014. A vcelku mne pobavilo porovnání mne samotné tehdy (16 let) a dnes (22 let). Trošku mi chybí ten pocit být všude nejmladší a smutné je že mám dnes všechno od applu i facebook, těžko říct co by mi moje mladý já dneska řeklo?)

Týden od tvého odchodu

Týden od tvého odchodu

Toto nikdy neměl být úplně článek. Je to vzpomínka na dobu mého vztahu na dálku. Vztahy na dálku jsou něco úžasného a otřesného zároveň. Máte všechno a nemáte nic. Když jste spolu je to vždycky romantičtější a vrušující než obyčejné vztahy, ve kterých spolu dva tráví...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...