Účesy na léto 2022

Zveřejněno 28. 5. 2022

Pokud jste s novým účesem čekali na léto (protože z nějakého důvodu se v létě odpouští i ty nejdivočejší kreace), tak pro vás máme dobrou zprávu. Největší trendy účesy na léto 2022 jsou ideální pro dlouhé horké dny, kdy chcete jen večeřet pod širým nebem. Určitě si vyberete.

Jaké účesy na léto 2022 jsou ty nejzajímavější?

Devadesátková foukaná

Připravte si kulaté kartáče, fén nebo kulmu, protože v létě budou populární objemné účesy inspirované 90. lety. Pokud už máte dlouhé prostříhané vlasy, je tento styl přesně pro vás – jen nezapomeňte své krásné vlny přejet lakem na vlasy.

Copánky

Další trend? Copánky, copánky a ještě jednou copánky.

„Brixie“

Krátké vlasy, které v 90. letech zpopularizovaly Halle Berry, Meg Ryan a nedávno i Florence Pugh. Podobně si představujeme „cool girl“ hair tohoto léta.

Hladké drdoly

Modelky schvalují.

Rozcuchaná ofina

Krátké po bradu a trochu „messy“

Devadesátkový objemný drdol

„Octopus cut“

A z devadesátek na chvíli do sedmdesátek. Octopus cut není wolf cut, který znáte z tiktoku. Jde o úplně jiné zvíře. Ovšem i na tomto účesu má svůj podíl tiktok, který představil spoustu variant.

A co to teda je?

Jak už název napovídá, jedná se o poměrně sofistikovaný účes, který dodává vlasům vrstvy a rozměr. Mnozí však uvažují o jeho podobnosti s hlubokomořským mořským tvorem a jeho chapadly. Popravdě řečeno, stačí se podívat na kohokoli, kdo tento si tento styl užívá – koukám na tebe Billie – a je snadné pochopit, proč tomu tak může být. Tvar střihu se vyznačuje zaoblenou hlavou, po které následují nařasené vrstvy, které se zužují po celé délce.

Jeho dlouhovlasá varianta ve mě vzbuzuje vzpomínky na naše „scene“ girls z 2000s.

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...