Barvy, tvary, elementárnost. Jaká je vaše volba zkrášlení nehtů?

Zveřejněno 29. 8. 2021

Pokud se jedná o vzhled nehtů, nezáleží na tom, jestli momentálně prožíváme srpnový horký den nebo nastupující chlad v podobě září. Přímo na této hranici se můžete společně s námi pozastavit a vybrat si, co si z pastelového, hravého i neutrálního souhrnu léta přejete propašovat do sychravého podzimu.

Tečky, čárky, indiánské symboly

Ve městě či u moře jste si mohly všimnout, že se většině dam na základové barvě laku vyjímají jakési tečky, čárky, trojúhelníky, kytičky a podobně. Jedná se totiž o populární techniku. Po pár dnech okoukávání neobvyklé diakritiky na vašich prstech se do ní pravděpodobně poblázníte.

Pastelové vlnobití

Vyloženě trendem léta 2021 se staly vlnky a mléčné vzory. Kombinace barev vás vrátí o několik let dozadu. Bílá a béžová souhra snadno připomíná sladké krémové bonbóny.

Nádech decentnosti a jemnosti

Nude tóny při nás stále drží, neboť nezklamou při jakékoli příležitosti a lichotí velkému množstí outfitů. V případě, že neutrální barvy obohatíte o tenkou vrchní či spodní linku a nenápadné geometrické prvky, vaše ruce se budou cítit křehce a vám se bude snadno chtít vžít do role opečovávané ženy.

Deset prstů, deset odstínu?

Nepřeberná škála odstínů různých barev se nám letos odrazila právě na nehtech. Oblíbené jsou dvě varianty: buď tmavé a světlé odstíny jedné barvy (na ilustrační fotografii fialová), nebo zapojit do lakování odlišné barvy, které se však vzájemně doplňují a neruší se.

Mezi extravagancí a minimalismem

Jestli jsou pro vás jemné, skoro neviditelné proužky příliš skromné, může vás potěšit jiná variace. Na první pohled vypadá přijatelně i zářivý proužek při levém okraji nehtu. Pokud preferujete světlé až neutrální odstíny barev, stojí za zmínku a zkoušku nalakovat si nehty například světle modrým nebo šedým lakem a spodní nehtový oblouk obohatit bílou barvou.

Zdroj fotografií: pinterest.com

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...