10 typů na dárky k Sv. Valentýnu (made in CZECH)

Zveřejněno 7. 2. 2021

Valentýn se blíží, zamilovaní se nemůžou dočkat. Co ale podniknout v současné situaci? Je tomu bohužel tak, ale tento rok si na Valentýna nevyrazíme do restaurace na romantičkou večeři, ani do divadla, kina, či muzea. My si ale poradíme! Máme pro Vás pár typů, jak svou drahou polovičku zaručeně překvapit i doma. 😊

Současná situace je náročná jak pro nás, tak pro nespočet lokáních firem, restaurací a lidí, co jen zkrátka chtěli dělat to, co je baví. Rozhodli jsme se tedy, proč nepodpořit naši ekonomiku a nesoustředit se na české výrobky. Made in CZECH. Budete překvapeni, co nám všechno náš trh nabízí

Takže, pokud stále tápete, jste na správném místě.

Kuchař k vám domů!

Nestíháte, nebo jen prostě nejste fanda vaření? Myslíme, že tohle je ideální dárek, jak potěšit svou drahou polovičku. O vše bude postaráno, stačí si dát jen nohy nahoru a nechat se rozmazlovat.

https://www.kucharidodomu.cz/clanky/kuchari-do-domu-vari-na-sv-valentyna-u-vas-doma.html

Erotikon

Parfém.

Ať už chceme, nebo ne, parfémy patří k vyjádření smyslnosti, či vášně a proto může být tento dárek ten pravý. Zahalte se do tajuplného pláště Erotikon od PIGMENTARIUM (vypráví příběh o chtíči a lásce). Seženete ho buď online, nebo v Ingredients store.

https://cs.pigmentarium.com/erotikon-1

Ruckl – love

Skleničky Ruckl – love edition.

Sklenice z této edice jsou přímo jako stvořená pro Valentýn. Sklenička je růžová, nebo bílá a je do ni vyryto srdce, či nápis love. Dá se koupit buď po jednom, nebo v setu po třech.

https://www.ruckl.com/cs/rueckl-contemporary/14-sklenice-love-i-200-ml-pink.html?gclid=CjwKCAiA9vOABhBfEiwATCi7GIfDeVTdXX2SR8Y7fyB-Ok8haHCY-vJOR4kHPBJ2wcZZYDlnvXA4rRoCGZUQAvD_BwE

Šperky.

Ano, ano a jednoznačně ano. Ženy a šperky k sobě neodmyslitelně patří.. Minimalistické šperky Antiperle jsou s mořskou tématikou a jako dárek na Valentýna ideální.

http://www.antipearle.com/cz/e-shop-cz

Donut.

Je tu někdo, komu by neudělal radost donut? A ještě z valentýnské edice? Mě tyto boxy uchvátili už minulý rok, dělá je buď Donuter a nebo veganská varanta Donut shop Prague, které dělají box i letos se čtymi donuty za 340,-.

Valentýnský box Donut Shop Prague

https://www.facebook.com/donutshopprague/videos/981500362380502

Jahody v čokoládě Stainer a Kovařík

Čokoláda.

Když už jsme u toho sladkého, tak s čokoládou je to jako s donutem. Mezi mojí oblíbenou patří Pražská čokoláda Stainer a Kovařík. Je boží. Vyzkoušejte sami, mají speciální valentýnskou edici, ve které si vybere každý. Totální bomba: lyofilizované jahody v bílé čokoládě.

https://eshop.prazskacokolada.cz/valentyn/

Teplákovka.

Pro odlehčení situace – momentálně neznám holku, slečnu či maminku, co by se jí nehodila teplákovka (ještě v tuhle dobu). Zkuste tuhle od Jiřího Kalfaře a nebude s vám z ní chtít ven. Je z kolekce s názvem LOVE, která je veganská – celkově animal friendly. Takže jako dělaná pro tuhle příležitost!

https://jirikalfar-shop.com/collections/l-o-v-e

Ambiente v Vás doma.

Steak z Čestru, který si můžete připravit doma? ANO! V balení najdete jak očištěné steaky, tak předsmažené hranolky s olejem a lojem na dosmažení, salátek a omáčky. Yummy!

https://www.cestrdomu.cz/steakovy-box/

Box pro 2

Masáž.

Dopřejte si Thajsou masáž z prostředí domova. Není nic příjemnějšího, než se nemuset kabinkách převlíkat do uvolněného těla. Stačí jen zvednout telefon, nebo ..?

https://www.tawan.cz/masaze-domu

SHARE LOVE (NO HATE)

T.

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...