Rock for People online? Atmosféra festivalu z obýváku!

Zveřejněno 6. 1. 2021

Kdo se netěšil na Rock for People, jakoby nebyl. To dokazuje i fakt, že byl rok 2020 kompletně vyprodaný, což se v historii festivalu povedlo poprvé. Není se čemu divit, šestadvacátý ročník byl opravdu silný – kapela Green day, která provázela život všem 90s a 00s kids, kteří pak přešli na The 1975 a ano, i ti přislíbili účast. A co třeba Neck Deep nebo Motionless in White? Mělo to být sakra dobrý! Ale co už, tak příště.

Ovšem, aby to všem fanouškům nebylo líto, organizátoři si připravili originální novoroční překvapení!
31. ledna se budou moci fanoušci projít po festivalovém areálu, zazpívat si z plna hrdla s českými i zahraničními kapelami, zatančit si v kotli pod pódiem, prohlédnout si partnerské zóny nebo nabídku stánkařů. Rock for People In the Game přenese všechny do interaktivního 3D virtuálního prostředí.

Rock for people online, třeba z obýváku!

„Náš festival přesuneme na jeden den do online světa. Nejedná se o náhradu za ročník 2021, ale jedinečné zimní setkání v herním prostředí. Ti, kdo Festivalpark v Hradci Královém znají, se mohou těšit na známá místa od hangárů po runway, tři pódia, koncerty, nebo třeba merch RfP k zakoupení. Můžete tančit, zpívat, zajít k baru, potkávat se s dalšími návštěvníky i naším týmem.“ Říká ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes.

Účastníci si vytvoří herní postavy, se kterými prozkoumají festivalový areál, ale také zhlédnou krátké koncertní sety.

Na koho se těšit?

Americkou scénu zastoupí americká metalcorová kapela Crown the Empire, písničkář a rapper KennyHoopla, texaské duo Missio i metalcoroví The Devil Wears Prada.

Z Británie se na Rock for People In The Game přenese post-punková čtveřice Life, exkluzivní společný set odehrají Strange Bones a Calva Louise, účastníci se mohou těšit také na rockery Nothing But Thieves. Chybět nebudou tuzemští umělci. Na virtuálním pódiu zahrají indie-rockeři I Love You Honey Bunny, rapper Redzed a na hudební ceny Apollo i Vinyla nominovaná písničkářka Amelie Siba.

Vstupenky seženete na Goout již od 6. ledna!

Nové datum offline fesťáku

Také oznámili nové datum konání vyprodaného šestadvacátého ročníku Rock for People. Ten se – pokud to situace dovolí – uskuteční ve dnech 10. – 12. června 2021 v královéhradeckém Festivalparku.

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Šedesátá léta minulého století byla pro hudební svět takovým malým velkým třeskem. Stalo se něco jedinečného a dodnes hudba z šedesátých let neutichá. Šlo o revoluční období, které nás ovlivňuje dodnes. V historii hudby se jednalo skutečně o zlatý věk. Bylo to období...

E. Fromm: Láska jako umění

E. Fromm: Láska jako umění

K lásce mám zvláštní vztah - myslím si, že je naší společností velmi přeceňována. Člověk by si mohl myslet, že pokud není "zamilovaný", tak je s ním něco šeredně špatně. Dlouho jsem si hrála s myšlenkou, že romantická láska neexistuje. Byla jsem přesvědčená, že jde o...