14 nejlepších věcí na vztahu s mámou

Zveřejněno 17. 5. 2020

Ačkoliv den matek jsme již řádně oslavili, stále máme měsíc vztahů. A vztah s maminkou je přeci jeden z těch nejdůležitějších. Je to jeden z našich prvních vztahů, který vůbec pocítíme.

1. Máte vždycky kam jít. Nepotřebujete žádné speciální události, prostě jedete na chvíli domů, strávíte nějaký čas spolu a nikomu do toho nic není, protože přeci chcete jen strávit čas se svou maminkou. Ne, skutečně to není proto, že už snad s tím jedním mužem v bytě nemůžete vydržet.


2. Nemusíte chodit daleko pro úžasný vzor v životě. Nezáleží na to, čím se živí nebo jak moc změnila svět, protože změnila definitivně váš svět a každým dnem vám ukazuje, co znamená být milujícím, úspěšným stvořením.

3. Máte společníka na cesty, který se neurazí, když jste hladoví.  Znáte to, máte hlad, řeknete něco, co tak zcela nemyslíte, co není úplně logický a vlastně vás to donutí říct jen žaludek, který se nudí a nenávidí všechno a všechny. Málo kdo to snese. I nejlepší kamarádi se občas urazí, ale maminky ne. Maminky mají vždycky záložní plán, nějakou sušenku nebo ví o nejbližší benzínové pumpě s jídlem ačkoliv vám již bylo dávno dvacet.

4. Ať se ve vašem životě stane cokoliv, vždycky máte komu zavolat. A zabere to zhruba 15 vteřin než danou informaci zpracujete a 0,2 vteřin než to oznámíte mamince.

5. Když se stane cokoliv špatného, tak maminka je první, kdo o tom ví a zareaguje. Ten zmetek by měl doufat, že ji náhodou nepotká na ulici, pokud nechce zažít peklo.

6. Je jediná, komu voláte. Skutečně. Výpis hovorů se skládá jen z maminky a kurýrů, kteří volají že je jídlo/balíček před domem.

7. Téměř adoptovala všechny vaše blízké kamarády. Do bodu, kdy kamarádi chodí pro radu za vaši maminkou více než za vámi.

8. Máte jistý alespoň jeden like na facebooku/instagramu/youtube… protože maminka vás podporuje ve všem, co děláte. A dost možná ho budete mít do pěti minut od zveřejnění.

10. Je jediná s kým se vyplatí jít nakupovat. Protože je skutečně upřímná. A možná vám to tričko i koupí.

11. Víte přesně, jak vychováte své děti. Protože to bude tak, jak jste byli vychováni vy. Krom toho že jim dovolíte aby si hráli s tou velkou drahou panenkou. Možná.

12. Nikdy nemusíte vysvětlovat, kdo je kdo, protože zná všechny vaše přátele. A dokonce vždycky ví, o kterém Tomášovi zrovna mluvíte.

13. Nemusíte se bát, že budete jako ona. Protože co by na tom bylo špatného?

14. Škoda, že ostatní nemaj tak super mámu jako vy. Promiňte ostatní.

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...