5 nejlepších produktů pro jarní péči o pleť

Autor PR
Zveřejněno 19. 3. 2020

Na jaře naše pleť dostává zabrat. Nerozhodné počasí – někdy zima, někdy teplo – se nepodepisuje jen na našich promněnlivých náladách, ale i na stavu naší pleti. Nechali jsme pro Vás vybrat 5 nejlepších produktů, které vám toto období pomohou zvládnout s krásnou, prozářenou pletí.

MARIONNAUD GREEN, RANGE FACE CREAM – Pleťový krém

MARIONNAUD GREEN, RANGE FACE CREAM – Pleťový krém

50 ml, 399 K

Krém obsahuje plody goji a dokáže pokožku hydratovat, vyživit i změkčit. Má lehkou a nemastnou konzistenci. Milovnice přírodní kosmetiky ocení, že přípravky značky Marionnaud Green obsahují 90 procent složek z přírody (většina z nich patří dokonce i do zdravého jídelníčku!). Naopak v nich nenajdete sulfáty, parabeny, minerální oleje ani syntetické vůně. Přírodu respektují i jednoduché recyklovatelné obaly s certifikátem FSC, podporujícím ekologicky šetrné obhospodařování lesů

MARIONNAUD SKIN SYSTÈME: RESET, CRYSTALLINE MICELLAR WATER – Micelární voda 3 v 1

MARIONNAUD SKIN SYSTÈME: RESET, CRYSTALLINE MICELLAR WATER – Micelární voda 3 v 1

50 ml, 129 Kč

 Micelární voda 3 v 1 patří do nové odličovací řady Marionnaud Skin Système: Reset. Je jemná, obsahuje maximum přírodních ingrediencí, a přitom je cenově dostupná. Zároveň v sobě spojuje několik funkcí: zatímco odličujete make-up (můžete ji použít i k odlíčení očí), čistíte pokožku a při tom o ni pečujete. Proto se hodí pro ženy, které nechtějí ztrácet čas, ale touží po čisté, svěží a jemné pleti. 

ERBORIAN BB CRÈME AU GINSENG – BB krém

ERBORIAN BB CRÈME AU GINSENG – BB krém

15 ml, 399 Kč; 45 ml, 949 Kč

 Krém, jehož základní složkou je korejský ženšen, obsahuje i širokospektrální ochranu proti slunci (SPF 20), okamžitě sjednotí a zmatní pokožku, zredukuje nedokonalosti, zkvalitní a hydratuje pleť tak, že výsledkem bude sametová dokonalost. Vyrábí se ve čtyřech odstínech – Clair pro nejsvětlejší pleť, Nude pro pleť světlou, Doré pro střední tóny a Caramel pro odstíny tmavší až tmavé. Přestože je BB krém vhodný i jako podkladová báze, je dost možné, že už žádný make-up potřebovat nebudete! 

BAD NORWEGIAN MOISTURIZE FACE – Krém pro muže

BAD NORWEGIAN MOISTURIZE FACE – Krém pro muže

50 ml, 1699 Kč

 Pleťový krém pro silnou a zdravou kůži. Stoprocentně přírodní, lehký, nemastný, a přitom hydratující krém bez barviv a parfemace umí ochránit pokožku před poškozením a podrážděním. Je nadupaný ingrediencemi, které se rychle vstřebají: bambucké máslo vyživuje a hydratuje, stejně jako aloe vera, která má zároveň antioxidační účinky. Jojoba usnadňuje hojení pokožky podrážděné holením nebo vysušené třeba ze sprchy. Vitamin E pomáhá neutralizovat volné radikály. Skvalen získaný z olivového oleje léčí popraskanou pokožku a zároveň ji chrání před poškozením UV zářením. Ion Moist®, přírodní ochranný štít proti dehydrataci, aktivně zvlhčuje vnější vrstvu pokožky tak, že zůstane hydratovaná po celý den.

Přípravek má speciální vzduchotěsný obal s dávkovačem v pumpičce, která zabraňuje vniknutí bakterií do lahvičky. Veganský a cruelty-free!

IOMA VITALITY SLEEPING MASK – Rozjasňující noční pleťová maska

IOMA VITALITY SLEEPING MASK – Rozjasňující noční pleťová maska

50 g, 1459 Kč 

Energizující noční maska se nanáší před spaním jako noční krém. A protože obsahuje zázračný koktejl vitaminů (E, B3, C…), bude vaše pleť ráno po probuzení zase svěží a zářivá. Maska doslova nutí pleť přes noc odpočívat, zatímco ji hydratuje, okysličuje a vyživuje. Propadlé tváře a povadlé kontury obličeje znovu získají svůj objem! Pro co nejúžasnější efekt ji používejte alespoň dvakrát, lépe však třikrát týdně. 

Všechny výše uvedené produkty naleznete např. na marionnaud.cz

Pro další informace o jednotlivých ingrediencí nahlédněte do naší Wellness encyklopedie.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...