Jak ignorovat muže podle umění

Zveřejněno 4. 12. 2017

Čemu nás mohou naučit stará umělecká díla.

Šla jsem po roce do Louveru na národní. Nebyla jsem tam od doby, co zakázali kouření. Ztratilo to tam pro mě kouzlo. Bez toho dýmu to není ono, však pro ten dým tam byl ten kuřácký salonek stvořen. Sedla jsem si tam na chviličku a odolala pokušení objednat si víno a zapálit si, ze zvyku. Jinak bych si byla zapálila a podívala se na pár předemnou a s úsměvem vyfoukla dým. Klasická filmová scéna, kterou by protnul flashback z toho, kdy jsem na jejím místě seděla já a na jeho místě nějaké moje rande. A bylo by to to samé. Seděla bych, kvývala hlavou a snažila se dohlédnout tam dozadu, kde bych věděla, že je okno a zjistit kolik je asi tak hodin A on by jen mluvil, mluvil, mluvil a mluvil. A ty muži by se tam ještě mohli střídat a pak by začala hrát muzika. Možná jednou ten film skutečně natočím. Alespoň hudební klip.

Vzpomínáte si na článek Jak randí modelové? Průser je, že tak randí většina chlapů se kterejma jsem si vyšla. A pak se diví, že jsem s nima už nešla na druhé rande? Proč taky. Měla jsem pocit, že o nich vím už všechno po tom prvním. Víc už snad ani nejde a pokud ano, nechci to pokoušet.
A naprosto to samý prožívala kamarádka, když její tinder rande mluvili a mluvili a jakmile se do toho ještě začali šťourat v nose, psala mi, ať ji vysvobodím.
Udělala jsem si hlubší průzkum toho s čím se to potýkáme a zjistila jsem, že to má mnohem hlubší kořeny. Pojďte se podívat na tato umělecká díla.
Jean Beraud a jeho scéna ze Scene de cafe je totiž přesně jak ta moje scéna z Louveru. Jenom v tý mojí bych měla méně okázalé oblečení. (Možná)
Přesně víte o čem mluvím, žejo? Vzít kabelku a nenápadně se vypařit, zmizet z města, spálit telefon.

 

Manet, užasný Manet, pokud si potrpíte na impresionismus. A přesně věděl.

 

Francois Boucher
Jean Luis Forain

 

Frank Dicksee

 

 

Někdy si chlapi myslí, že spolkli veškerou moudrost a prostě mají potřebu se s námi o tom podělit. A jediné co můžeme je čekat. A nebo jít domů.

James Tissot

Můžeme dělat, že máme na práci najednou něco důležitějšího.

Jean Béraud
A nebo ho můžete opít.

Ale té poslední variantě ponechám další článek.

 

Last minute dárky

Last minute dárky

Vánoce dokážou být stresujícím obdobím a sama občas nejvíc času strávím vymýšlením dárků. Navíc když člověk nemá ani čas je koupit nebo vyrobit, stává se, že to dohání až na poslední chvíli. Já jsem teda trochu opak, a dárky mám většinou připravené už od října. Každý...

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Velikonoce se blíží. Beránci, vajíčka, kuřátka, osení, pomlázky a všechna ta znamení jara. Obzvláště tyto Velikonoce bychom měli všichni přijít na jiné myšlenky a zpříjemnit si je co nejvíce. A v tu chvíli, jakmile se do toho pustíte, zjistíte, že jste fakt dospělí....

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Pochmurné počasí se chýlí ke konci. Začínáme společně vyhlížet jaro a s ním i spojené barvy, svěží vzduch a zpívající přírodu. S tímto obdobím přichází ale i teplo. Známe to všechny, ulepené vlasy všude a padající do všeho. Proto jsem si pro vás připravila návod, jak...