Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Autor PR
Zveřejněno 2. 1. 2023

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček, jít si zaběhat nebo zacvičit, popřípadě si sama jít na procházku provětrat hlavu.

Nejlepší wellness v ČR vám umožní celkovou regeneraci a relaxaci na pár dní – nejčastěji tedy na víkend. A poskytuje hned několik procedur. Spousta hotelů v současnosti nabízí svá wellness zařízení – fitness centra, bazén a sauna, ale když ženy uslyší wellness, většinou si spíše představí masáže, zábaly a podobné rozmazlování. Ale mnoho z nás prahne i po pokládání kamenů na tělo a aromaterapii.

Občasný wellness pobyt je příjemnější…

Možná tomu nevěříte, ale je tomu tak. Nejde o moc drahé pobyty a zažít je můžete častěji. Pokud nejste vyloženě nemocní a netrpíte chronickým onemocněním, pak jsou občasné a víkendové pobyty nejlepší. Zbavíte se přebytečného stresu a vyzkoušíte si venkovní aktivity – třeba vás některá chytne. Nejlepší wellness hotely v ČR jsou také speciálně zaměřeny zvlášť na ženy a zvlášť na muže, a dokonce jsou i určité procedury pouze pro seniory.

Kam pro nejlepší wellness víkend?

Teplé a slunné dny jsou ty tam. A protože nám začala i zima, našli jsme pro vás 4 kouzelná místa pro strávení wellness pobytu. Dopřejte si jednou začas luxus pro tělo i vaši duši. Třeba se sem vrátíte…

·        Hotel Miura – zde se můžete těšit na vyhlášenou gastronomii, golfová hřiště a na další služby

·        Chateau Herálec – užijete si parní lázeň, švédskou saunu, masáže, bazén a architekturu

·        Theatre hotel – dostanete výběr z mnoha masáží, čeká na vás finská sauna, bylinné a parní lázně a nerušené relaxace. Pobyt můžete i někomu věnovat dárkovým voucherem.

·        Augustiniánský dům – ideální místo pro všechny, kteří chtějí útulné prostředí a dostatek soukromí. Jedno z nejhezčích wellness center v České republice.  

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...