Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Autor PR
Zveřejněno 28. 11. 2022

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět.

New Balance

Jednou z populárních značek sneakers je New Balance. Pochází z Ameriky a má dlouhou historii. Boty jsou typické velkým písmenem N, které jsou nedílnou součástí designu. Mezi klasické modely, které byste si neměli nechat ujít, patří New Balance 574. NB 574 se vyznačují jednoduchým sportovním stylem. Okouzlující je zejména široká nabídka barev – dostupných je tolik variant, že spolehlivě najdete perfektní pár dle svého vkusu. Mezi další populární řady patří NB 327 či NB XC-72, které okouzlí netradičním designem.

Nike

Když je řeč o sneakers, rozhodně bychom neměli vynechat značku Nike. Ta má ve své nabídce stylové kousky do města, ale i modely ve sportovním stylu. Každý tak může vybírat podle svých preferencí. Velkou oblibu si získaly modely Nike Air Force 1 a Nike Air Max, které ve světě obuvi přinesly revoluci. Značka kromě toho nabízí i mnoho dalších řad sneakers, které se během let staly velmi populární – Nike Air Huarache, Nike Blazer, či třeba Nike Air Max 95.

Vans

Ke streetwearové módě rozhodně patří i boty značky Vans. Původně byly populární mezi americkými skatery. Jde o stylovou a pohodlnou obuv, která se perfektně hodí k městskému životnímu stylu. Není tedy divu, že si takzvané Vansky velmi rychle získaly oblibu mezi širokou veřejností. Aktuálně značka nabízí rozmanité modely sneakers, slip-ons i kotníkových bot. Snadno je tak sladíte s jakýmkoli outfitem. Široká nabídka tenisek na vás čeká ve Footshopu – více najdete tady.

Sneakers nejsou jen tak obyčejné tenisky. Jde o jedinečné kousky, které podtrhnou váš styl.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...