Nike Air Max: jedinečné sneakers ve stylovém provedení pro každou příležitost

Autor PR
Zveřejněno 29. 10. 2022

Tenisky Nike Air Max jsou velmi populární, a to napříč různými věkovými kategoriemi mezi ženami i muži. Tato řada zahrnuje pestrý sortiment, vybírat můžete ze stovek modelů. Díky jedinečné technologii jde o obuv jako stvořenou pro sportovce, ovšem oblibu si získala i mezi nadšenci do streetwear módy.

Historie sneakers

Příchod Nike Air Max na trh byl revoluční. Air Max jsou první tenisky, ve kterých byla použita vzduchová kapsle. Jde o plynový polštářek, který nahradil pěnu podrážky. Obuv tak získala perfektní schopnost tlumení, čehož využívali zejména sportovci. 

Prvním modelem byly boty Air Max 1, které jsou stále oblíbené i v této době. Ovšem přidala se spousta dalších modelů, které jsou typické netradiční technologií vzduchové kapsle. Dostupné jsou pestrobarevné modely v různém provedení, každý si tak může najít to pravé. Jde o perfektní obuv pro muže, ženy i děti.

Od sportu do města

Ačkoli původně šlo zejména o tenisky pro sportovce, nyní jsou Air Max oblíbené mezi všemi. Z pestré nabídky si vyberou teenageři, milovníci streetwear módy i nadšení sportovci, kteří hledají kvalitní obuv. Díky tomu, že řada Air Max zahrnuje spoustu zajímavých kategorií, vybere si opravdu každý.

S teniskami můžete zazářit při korzování městem, ve škole i v práci. Poskytnou komfort i při spontánním výletu do přírody a sportu. To, jak sladíte sneakers se svým stylem, záleží pouze na vás. Hodí se totiž k volnočasovým kouskům, ovšem unosíte je klidně i k neformálním šatům a džínovým sukním. Variabilita je jednoduše skvělá – najděte svůj styl.

Populární modely

Jedním z nejoblíbenějších modelů jsou rozhodně Nike Air Max 97. Tyto tenisky se objevily v roce 1997 a svým nadčasovým stylem okouzlily nejednoho milovníky streetwear módy. Sneakers jsou inspirované takzvanými bullet trains – rychlovlaky z Japonska. Typické jsou také vzduchovou bublinou tlumící došlap, která se nachází po celé délce chodidla. Jde o dynamický a jedinečný model dostupný v různých barevných kombinacích.

Velmi zajímavým modelem jsou Nike Air Vapormax. Podrážka neobsahuje střední pěnovou vrstvu, ale pouze vzduchovou kapsli po celém povrchu podrážky. Nabízí tak jedinečný komfort a radost z každého kroku. Jde primárně o běžecké tenisky, které si však díky originálnímu stylu získaly oblibu i mezi milovníky módy.

Air Max jsou populární tenisky, přičemž vybírat můžete z mnoha modelů. Kromě výše zmíněných se nabízí například také Nike Air Max 270, Nike Air Max 90 či Nike Air Max 95. Širokou nabídku populárních sneakers nabízí Flexdog. Jde o pestrý katalog tenisek, ve kterém najdete ty nejlepší sneakers.

Nike Air Max si získali sportovce jedinečnou technologií vzduchové kapsle. Ovšem značka dokáže zaujmout stylovou obuví, díky čemuž se tenisky s velkou oblibou dostaly i do botníků nadšenců streetwear módy.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...