4 důvody, proč nosit náramkové hodinky při každé příležitosti

Autor PR
Zveřejněno 26. 10. 2022

Nosíte na svém zápěstí hodinky nebo jste je vyměnili za displej svého mobilu? Přinášíme vám hned 4 důvody, proč byste měli zvážit pořízení hodinek.

S hodinkami na rukou budete působit sofistikovaně

Potrpíte si na elegantní styl oblékání? To by pak hodinky měly být jeho nezbytnou součástí. Originální hodinky Timex, které které mají za sebou dlouhou a spletitou historii, výborně doplní kalhotový kostým i večerní róbu. Věděli jste o tom, že v rámci spolupráce mezi Timex a Walt Disney vznikla dokonce řada licencovaných modelů? Rozhodně nejsou určeny pouze pro děti.

Díky hodinkám nezpůsobíte faux pas

Nudí vás pracovní schůzka nebo jste na akci, která má přesně stanovený časový harmonogram, tudíž nemůžete odejít dřív? V takovém okamžiku máte dva způsoby, jak zkontrolovat čas a zjistit, jak dlouho ještě bude vyžadována vaše přítomnost. Přestože kontrola displeje mobilního telefonu je snadná, nejedná se o vhodný způsob. Místo toho si narovnejte náramek hodinek nebo upravte košili a při té příležitosti zkontrolujte i čas.

Hodinky se dědí z generace na generaci

O málokterém chytrém mobilním telefonu se dá prohlásit, že se dědí z generace na generaci. Ovšem o hodinkách to platí velice často. Zejména pokud se jedná například o hodinky značky Zeppelin. Ty již svým názvem odkazují k éře vzducholodí, které brázdily oblohy v minulých stoletích. Právě Zeppelin, německý hrabě a voják, se o rozšíření vzducholodí a jejich oblibu nejvíce zasloužil. 

Proto se vzducholodím říká zepelíny. Na éru vzducholodí navázala německá značka hodinek Zeppelin, která používá nejmodernější strojky a kvalitní materiály, ale při vymýšlení designu se tvůrci inspirují právě v dobách minulých. Protože se jedná o kvalitní hodinky, mohou se předávat z generace na generaci a stát se tak rodinným dědictvím.

Hodinky na zápěstí jsou nejen funkční, ale i elegantní

Kromě toho, že jste díky hodinkám na zápěstí neustále v obraze, jsou také považovány za šperk. Podobně jako šátek kolem krku, působí hodinky na zápěstí honosně a vysoce elegantně. Nejedná se o pouhý funkční doplněk, který ukazuje čas, ale také o působivý šperk, kterým se můžete pochlubit. Aby se hodinky hodily opravdu ke všemu, vyplatí se pořídit si několik typů a barevných provedení. Tak budete mít pro každou příležitost vhodné náramkové hodinky, díky kterým budete vždy působit jako módní ikona.

Přesvědčili vás naše důvody o tom, že nošení náramkových hodinek je praktické, žádané, sofistikované a zkrátka naprosto nezbytné? Nebo zůstanete věrni pouze displeji svého mobilního telefonu, i přesto, že to může v některých situacích působit netaktně, až trapně?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...