Fotoknihy nemusí být pouze plné fotografií. Přidejte do nich něco netradičního

Autor PR
Zveřejněno 21. 10. 2022

Když se řekne pojem fotoknihy”, určitě vás napadnou vkusné knihy, které jsou plné fotografií z dovolené, svatby, dětství nebo například ze školních let. Toužíte-li si sestrojit svoji vlastní fotoknihu plnou vzpomínek, jděte do toho. Díky tomu budete mít totiž své vzpomínky přehledně uspořádané a na jednom místě. 

Navíc nemusí fotoknihy obsahovat pouze fotky, ale i něco jiného. Přinášíme vám, mimo jiné, inspiraci na příspěvky, které se hodí do každé fotoknihy.

Luxusní a kvalitní upomínkový předmět

V prvé řadě si ale pojďme představit několik důvodů, proč si vlastní fotoknihu sestrojit. Kromě toho, že pojme vaše vzpomínky a pomůže vám je uchovat napořád, vypadá mnohem lépe než tradiční fotoalbum. K její výrobě se používá kvalitní křídový papír a již na první pohled působí kniha luxusním dojmem, a to i ty levné fotoknihy, které můžete pořídit v akci.

Snadno, rychle a originálně

Sestrojení fotoknihy je velice snadné a rychlé. Připočtěte k tomu nízkou pořizovací cenu a máte dokonalý upomínkový předmět. Jak jej ale můžete ozvláštnit? Nedávejte do fotoknihy pouze fotografie, ale také úryvky ze svého deníku, oblíbenou báseň nebo pasáž z literárního díla. Chcete-li si vytvořit vzpomínkovou fotoknihu, přidejte do ní i dopisy a vzkazy, které jste dostali od svých milovaných.

Co dělat, když chcete mít své oblíbené fotky na očích každý den?

Vracíte se rádi do vzpomínek a chtěli byste mít své oblíbené fotky na očích každý den? Kromě sestavení fotoknihy se vrhněte také do sestavení fotokalendáře. Každý rok si tak při pohledu na datum v kalendáři můžete znovu přehrávat své oblíbené momenty, které se vám při pohledu na fotky vybaví.

Oživte své vzpomínky a nedovolte, aby zapadaly prachem. Ať už své fotky přetvoříte do podoby knihy nebo kalendáře, budete je mít po ruce a kdykoliv se budete moci s jejich pomocí vrátit v čase. 

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...