Jaký kostým byste měli mít na Halloween podle vašeho znamení?

Zveřejněno 14. 10. 2022

Každoroční dilema každého, kdo se rozhodne slavit Halloween. Za co safra jít?

Beran

Jako první znamení zvěrokruhu máte pověst neústupného člověka, který se nebojí stát si za tím, co považuje za správné. Jako odvážný vůdce zvěrokruhu se tak možná rozhodnete vymanit z trendů a zvolíte si skutečně děsivý halloweenský kostým.

S ohledem na to by vás na letošní Halloween mohl inspirovat kostým zombie s falešnou krví a stříkajícími vnitřnostmi.

Býk

Říjen pro vás bude velkým měsícem, vy moje krásné vznešené krávy. Měli byste být obzvlášť nároční na jakékoli nové koření, které zvažujete přimíchat do metaforické polévky svého života. Milujete vše, co je luxusní, a to se týká i svátečních oslav a halloweenských kostýmů. S ohledem na to je pro vás ideální halloweenský kostým někoho skutečně královského a ikonického. Ti, kteří se oblékají jako skutečná královská rodina, mohou napodobit anglickou královnu Alžbětu II. nebo Beyoncé. Pro fiktivní ikonu je tu vždy král Artuš nebo Srdcová královna (která je zábavným halloweenským kostýmem pro dva, pokud máte někoho, kdo by se mohl převléknout za Alenku).

Blíženci

Nikoho nepřekvapí, že Blíženci jsou známí svým pohotovým vtipem. Jste Blíženci – to je dvojnásobek mozků, se kterými pracujete! Převlékněte se za něco, co vyvolá konverzaci – a pokud to má intelektuální nádech nebo je to narážka na popkulturu, jsou to body navíc. Buďte kreativní a vytvořte si halloweenský kostým: obraz Roye Lichtensteina nebo Van Gogha (nebo jiné slavné umělecké dílo).

Rak

Letošní říjen je především o dosažení dokonalé rovnováhy mezi podporou sebe sama a podporou ostatních, můj milý malý Raku. Vyberte si nějaký hezký nostalgický kostým. Co takhle postava, kterou jste měli rádi jako děti? Jít za Harryho Pottera nebo Hermionu? A nebo za medvídka Pů?

Lev

Vy se ničeho nebojíte, že ne, Lvi? Jak se ochlazuje, představuji si vás v obrovských kožešinových kabátech (samozřejmě z umělé kožešiny, neposílejte na mě @PETA), jak slídíte po ulicích jako vládci betonové džungle. Žijete každý den v přesvědčení, že jste ikony. Halloween je tak pro vás ideální příležitostí jak v tom pokračovat a převléknout se za jinou ikonu. Co třeba Madonna nebo Elvis. Jakýkoli kostým s důrazem na vlasy nebo paruky je pro vás ideální – využívá lví hřívu.

Panna

Tak co panny, nechte mě hádat, už jste vyměnili svůj letní šatník? Už máte připravený hydratační krém pro tato přechodná roční období? Já vím že jo. Já vás vidím jako jasného Sherlocka Holmese.

Váhy

Tady to bude těžký rozhodnutí. Je jasné, že na večírek se těšíte, ale co na sebe? Oblečte se jako vaše oblíbená módní ikona, ať už je to návrhář Karl Lagerfeld nebo supermodelka Twiggy.

Štír

Štíři! Tady vás nebudu nutit do nějakých barevných kreací, které by pro vás byly nekomfortní. Takže možnosti: upír nebo třeba člen kultu (jiného než toho ve kterém jste).

Střelec

Nejste už unavení z toho, jak všichni říkaj, že jste dobrodruzi a cestovatelé a… jo? Tak si to zopakujeme. Jděte za Indiana Jonese nebo Laru Croft. Skvělá volba, že jo!

Kozoroh

Vy prý milujete tradice (ačkoliv to nepřiznáte). Pro vás je ideální klasická halloweenská bytost, jako je mumie nebo Frankensteinovo monstrum. A je mi jasné, že to bude ta nejlepší verze klasického kostýmu, jakou jsme my všichni kdy viděli.

Lactic acid

Lactic acid

Kdyby vám někdo řekl, že nanesením zkaženého mléka na pleť se zbavíte pigmentových skvrn a zmenšíte jemné vrásky, věřili byste mu? I když to zní jako příliš dobrý, než aby to byla pravda, vědecké poznatky jsou toho důkazem. Kyselina mléčná - exfoliační kyselina...

Italština 101 na dovolenou

Italština 101 na dovolenou

Italská kuchyně, romantická zákoutí, temperamentní italové, umění, renesance, historie, filosofie, Shakespearovy příběhy, víno, moře, hory, jezera a … už jsem zmínila jídlo?  Itálie je místo, které si zamiluje každý. Nabízí spoustu oblastí a každá z nich je...

Ženské archetypy jako cesta k pochopení sebe sama

Ženské archetypy jako cesta k pochopení sebe sama

Jsou to vzorce chování, které se neustále opakují. Jsou to role, do kterých se my ženy stavíme neustále dokola. Doba se mění, trendy se mění, ale my jsme pořád stejné? Podle mnohých teorií máme každý svůj archetyp, podle kterého se chováme a pokud chceme porozumět...