Potěšte milovanou osobu jedinečným a dokonalým šperkem

Autor PR
Zveřejněno 11. 10. 2022

Vánoce se blíží a s nimi období, kdy muži nebudou vědět, co koupit svým ženám. Šperk je vždy skvělou možností, se kterou neuděláte chybu. Musíte ovšem pro svou milovanou vybrat kousek, který si na první pohled zamiluje. Potřebujete přitom zvážit jen čtyři body, které vám s výběrem velmi jednoduše a rychle pomohou:

  • poznejte vkus své ženy,
  • spolehněte se na styl své milované,
  • všechno musí ladit,
  • nezapomeňte na náušnice.

Pozorujte chvíli svou manželku a máte vyhráno!

Každá žena je jiná. A podle toho musíte vybírat i šperky. Třpytivé diamantové přívěsky budou slušet každé ženě. Drobné kameny budou lepší pro drobné ženy. Pro silnější ženy naopak zvolte větší kámen. Stejně ale můžete postupovat i podle sebevědomí nebo oblečení své ženy. Základem je, abyste ji chvíli pozorovali a zjistili, co nejčastěji nosí a jaké šperky má nejraději.

Obecně existují tři typy žen, pro které vybíráte šperk: sportovní, romantická a kombinace předchozích. Pro sportovní typy žen se hodí jednoduché tvary. Pro romantické duše budou nejlepší jemnější šperky. Úžasné diamantové prsteny s menšími kameny budou vypadat velmi romanticky a působivě. U posledního typu můžete vybírat z jemných i složitějších šperků.

Dejte všechno krásně dohromady

Při výběru šperků musíte myslet také na to, aby se barevně hodily k šatníku vaší ženy. Ale také na to, aby ladily k sobě. Jestli jste vybrali přívěsek s kulatým kamenem, náušnice by měly mít stejný tvar a barvu. To samé platí také pro samotný materiál. Kombinovat zlatý prsten se stříbrnými náušnicemi nebude nejlepší možností a vaše žena vám pravděpodobně nepoděkuje.

Náušnice jsou důležitou součástí výbavy každé ženy, která má propíchnuté uši. V první řadě si proto ověřte, že je doopravdy bude nosit, když je koupíte. Při nákupu prstenu nebo přívěsku přidejte také náušnice, které budou s prvním kouskem dokonale ladit. Uvidíte, že vaše žena bude s radostí nosit i celý set šperků, když je správně zvolíte.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...