Na co nesmíte zapomenout při plánování dětské oslavy narozenin?

Autor PR
Zveřejněno 10. 6. 2022

Příprava dětské oslavy narozenin rozhodně není taková hračka, jak se na první pohled zdá. Musíte myslet na mnoho maličkostí i větších povinností, které jsou potřeba udělat. Jestli nechcete svému dítěti narozeniny zkazit, měli byste myslet hned na několik základních faktorů:

  • termín, seznam hostů a pozvánky,
  • téma a hry,
  • výzdoba a jídlo.

Plánování a zařizování zabere pár týdnů

Doporučuje se, abyste začali asi 3-4 týdny před samotnou oslavou. Za tuto dobu musíte objednat dort, sehnat výzdobu, vymyslet téma a hry pro děti, sehnat dárek, jídlo a rozeslat pozvánky. Na dárek rozhodně nezapomeňte, pro dívky můžete vybrat krásné dětské domečky a pro kluky auto na ovládání. S tím si bude moci hrát i skupinka dětí a všichni budou velmi spokojení.

Termín určete podle toho, co je za roční dobu a kdy mají děti kroužky. Zeptejte se rodičů ostatních dětí a podle toho vyberte nejlepší termín. Seznam hostů sestavte z nejdůležitějších přátel svého dítěte a rozmyslete se, jestli budete zvát i rodiče. Znamená to totiž dvojnásobek lidí u vás doma. A jakmile budete rozmyšlení, můžete vytvořit elektronické nebo papírové pozvánky a všechny rozeslat nebo předat.

Zařiďte, aby se děti nenudily

Téma oslavy by mělo korespondovat s tím, co baví oslavence. Podle toho budete jistě také vybírat dort, tematické jídlo (v barvách nebo tvarech daného téma) a samotné hry. Mezi nejoblíbenější patří malování na obličej, kouzelník, dětská diskotéka nebo stěna z papíru, kde mohou děti malovat, nechávat vzkazy oslavenci apod.

Vytvořte nejkrásnější zázemí pro oslavu

Nezapomínejte na výzdobu podle téma oslavy. Obecně by neměly chybět balónky, girlandy nebo nápisy. V každém případě potřebujete party doplňky. Čím barevnější, tím lepší. Záleží ale na tom, v jakém stylu bude celá oslava. Jídlo vybírejte podle toho, co mají děti obecně rády, a nezapomínejte na alergie pozvaných dětí. Je toho hodně, ale jistě to zvládnete a připravíte nejkrásnější narozeninovou oslavu.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...