Tři novinky, které vás nesmí minout 

Autor PR
Zveřejněno 2. 5. 2022

Jaro je v plné síle a širokou nabídku obuvi v Coqui obohatily tři novinky. Dětský sortiment rozšířila kolekce Hero, hrdinný žabák řádí na pantoflích a nazouvácích pro ty nejmenší. Další novinkou jsou elegantní jednotlivé volnočasové pantofle Lou, ve variantě pro dámy i pány. A třetí, dominantní pantofle na platformě Coqui PAM nabízí nevšední kombinaci naší unikátní pěny a korkové stélky. 

Pestrobarevný svět pro ty nejmenší

První se podívejme na kolekci Hero, která skvěle zapadá do světa nejmenších svými motivy i barevným provedením. Obuv, která se hodí ke většině dětských aktivit, poskytne pohodlí během pobytu ve školce, venku na hřišti, při procházce městem i u vody. Nedílnou součástí všech modelů je samozřejmě podrážka, která neklouže a materiál, který je svými vlastnostmi antibakteriální. Některé modely navíc zdobí naše amulety, jedinečné doplňky, které jinde nenajdete.

Pantofle Lou – stylovka pány i dámy

Lehký materiál Coqui Air dal v kombinaci s minimalistickým designem vzniknout krásným pantoflím, které se hodí k většině vašeho šatníku. Vypadají dobře v kombinaci s plátěnými kalhotami, sukní nebo s kraťasy. Antibakteriální povrch naší unikátní pěny se postará o to, že vaše nohy budou v přívětivém prostředí i v parných letních měsících. Podešev splňuje všechny naše standardy, můžete se spolehnout na to, že neklouže. 

I když dáte pantoflím zabrat v prašném nebo jinak špinavém prostředí, s jejich údržbou si nemusíte lámat hlavu, na naše produkty postačí vlhčený látkový hadřík. Používání chemie při čištění je naopak nežádoucí a zbytečné. Materiál Coqui Air se čistí snadno. Po práci s hadříkem nechejte obuv samovolně oschnout, vystavení přímým umělým zdrojům tepla by bylo špatným rozhodnutím.

PAM – spojení korku a pěny

U dámských pantoflí PAM přicházíme s doposud nevídanou kombinací materiálů. Vyjímatelná stélka z korku potěší vaše chodidlo, skvěle totiž absorbuje energii při došlapu. Navíc v kombinaci s výraznou až dominantní platformou u modelu PAM vypadá velmi dobře. Tento model u nás v současné době najdete ve třech barevných provedeních, písková je pastelovou barvou, která decentně působí. Černá je klasikou, se kterou nemůžete nic zkazit a orchidejová je výraznou letní variantou, kterou si oblíbí ty odvážnější z vás. 

Tento model nabízíme tradičně ve velikostech 36-41 na stupnici francouzského číslování velikostí. To znamená, že číslo bot odpovídá délce stélky v centimetrech vynásobené koeficientem 1,5.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...