Jak oživit dětský pokoj pomocí jednoduchých doplňků?

Autor PR
Zveřejněno 10. 2. 2022

Dětský pokoj je úžasné místo, kde budou vaše děti trávit většinu svého volného času. Budou si zde hrát, číst, učit se, spát a mnoho dalších věcí. Musíte jim podle toho přizpůsobit nábytek, ale také celou místnost oživit pomocí doplňků. Jen díky tomu bude pokoj pro dítě pohodlný, krásný a praktický. Mezi nejlepší možnosti při zařizování patří:

  • úložný prostor,
  • samolepky,
  • textilie,
  • svítidla.

Přineste do dětského pokoje barvy

Úložný prostor je v dětském pokoji extrémně důležitý. I tato část pokoje může být velmi stylová. Nekupujte dětem obyčejné komody. Vyzkoušejte barevné boxy, kam si budou moci rozdělit hračky podle barev. Existují také stylové poličky, knihovničky nebo stojánky, kde můžete skladovat nejoblíbenější knihy a časopisy.

Velmi oblíbenou možností dekorace jsou také samolepky na zeď. Jsou poměrně levné, zajímavé, zábavné a snadno je vyměníte za nové. Při výběru zapojte do rozhodování i děti a nechte je, ať si vyberou téma a styl svého pokoje. Nezapomeňte také na obrázky na stěny, nástěnku nebo tabuli na křídy. Díky tomu bude pokoj útulnější a děti se na tabuli zaručeně vyřádí.

Doplňky mohou být zajímavé a zábavné

Může se to zdát nepodstatné, ale také textilie mohou být skvělým doplňkem. Vsaďte na vtipné polštáře nebo barevné deky. Mnoho látkových dekorací můžete také zavěsit na zeď a vytvořit z nich obrázek. Při výběru svítidel na strop i stůl vybírejte podle toho, co dítě právě zajímá. Můžete najít jedinečné modely, které budou ve tvaru zvířat, vesmírné lodě a mnoho dalšího.

V dětském pokoji se fantazii meze nekladou. A nezapomeňte trochu vtipu přidat také do dětského šatníku. Vtipné ponožky si zamilují a budou je s radostí nosit. Obecně platí, že byste je měli zapojit do veškerého rozhodování, protože se jedná o jejich prostor. Uvidíte, že se jim bude líbit mnohem více, když si vyberou alespoň téma, motivy a barvy.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...