Trendy, které tuhle sezónu nepřehlédnete.

Zveřejněno 29. 1. 2021

Nejen u nás v Čechách, ale i v zahraničí, netrpělivě očekáváme na novinky z módního světa. Fashion week už pomalu klepe na dveře! Pokud pořád tápete nad tím, co na sebe, jste tu správně. Od patchworku, přes pastelové barvy, až po smyslné prostřihy. That´s 2021. Pamatujte na to při nakupování a budete „in“.

PATCHWORK

Tom Ford

Hooodně švů. O to tu jde, ale zaručeně vás nikdo nepřehlédne. Tom Ford ve své kolekci představil modelů hned několik.

Na kodaňském týdnu módy jsme mohli vidět influencerku Blancu Miró Scrimieri, která na sobě měla květinový patchworkový bomber od značky Rave Reviw.

Blanca Miró na Fashion Weeku v Copenhagenu

Blanca Miró ale není první kdo nás upozornil na tento trend. V loňském roce byl v patchworkové bundě Bode spatřen například Zayn Malik.

Není tomu tak ale jen u bund. Co například patchworkem potištěné maxi šaty? Můžete je navrstvit třeba s kabátem a tadáá, je z nich rázem teplejší outfit.

EXTRA DLOUHÉ TŘÁSNĚ

Palm Angels

S tímto trendem bude těžké odolat pohybu, či tanci .. Dokonce i tomu aby se za vámi každý otočil.

Třásně jsou v tomto roce definitivně hitem, nemůžeme je opomenout i na taškách!

Máme na výběr ze spousty variant – ať už jsou to třásně kožené, či pletené. Pro klasický vzhled zvolte tmavé odstíny, jako je hnědá nebo černá..

Victor Virgile

Pokud ale chcete vyniknot, sáhněte třeba po žluté! Ta je letos u kabelek must 😊 Jste připraveni otřást svým to-go stylem?

BUTTER YELLOW

Pinterest

Proč splývat, když jsme se narodily abychom vynikli? Jděte do toho na plno! Žlutá na žlutou – s touhle kombinací budete k nakousnutí.

Pokud nejste natolik odvážní, zkuste jí ztlumit neutrálními tóny. Funguje to.

Tahle barva je jako ze snu! Nutí mě to myslet na máslový toast 😀 yummy!

PROŠÍVANÁ TEXTURA

Bundy, sukně, šaty, topy a tašky – u všech těchto věcí pravděpodobně je k dispozici i prošívaná verze. V tom vás utvrdí nová Botega Veneta!

Ani s prošívanou maxi péřovkou nešlápnete vedle – to už ale nějaký ten pátek.. A kdo je podle nás král péřových prošívaných bund? Moncler.

Moncler

VÝŘEZY, PROSTŘIHY, ASYMETRIE

Richard Malone

Pozor, toto není pouze letní vychytávka! Ukažte tuto zimu nějakou kůži (ale možná si přes ní oblékněte i nějaký kabát).

Určitě jste při surfování v povánočních slevách narazily na rafinovaně prostříhané roláky. Je to tak, váš základní rolák právě získal upgrade. To samé platí na asymetrické topy. Milujeme je.

Tak co, zkusíte se alespoň trochu odvázat? 😛

T.

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...