Vychutnejte si 6 letních momentů s 6 osvěžujícími drinky, které zvládnete namíchat do 6 sekund

Autor PR
Zveřejněno 31. 7. 2020

Letní zábava může mít spoustu podob, ale i té nejoriginálnější z nich by bez party přátel chyběl správný drajv. Společně si maximálně užijete nejen party pod širým nebem, ale i dalších 6 všedních okamžiků, z nichž skvělé drinky vytvoří magické chvíle, které si rádi zopakujete. Vykouzlete během 6 sekund perfektně vyvážené drinky, které vás budou bavit.

PIKNIK s Amundsen Lemonade

 Namíchejte si k pikniku trochu jinou „limču“ a uvidíte, že vám jídlo bude chutnat minimálně 6x více. Stačí jen smíchat led, vodku Amundsen, malinový sirup a sodu. Pokud rádi zkoušíte nové chutě, střídejte sirupy vždy na každý piknik jiný. Pro ještě vyšší intenzitu chuti můžete svou Amundsen Lemonade doplnit kousky čerstvého ovoce a bylinkami.

OPALOVAČKA s Amundsen Juice

 Osvěžte se sklenicí šťavnatého drinku. Zkuste vyměnit pomerančovou klasiku za brusinky a užijte si jemnou nakyslost, která vás pod žhavým sluncem perfektně vzpruží!

LETNÍ KINO s Amundsen Mule

  Jaký drink vás rozhodně nenechá usnout ani při sledování filmů? Namixujte si vodku Amundsen se zázvorovou limonádou a přidejte kousky limety.

KOUPAČKA V BAZÉNU s Amundsen Melon Splash

 Po koupačce v bazénu spláchněte vedro melounovým splashem. Máloco vám dodá osvěžení tak rychle, jako právě chuť melounu, kterou si často pojíme se vzpomínkami na dovolenou. Přeneste se zpátky na pláž během 6 minut, během nichž vykouzlíte tento magický drink plný chuti. Promíchejte Amundsen Fusion Melon s tonicem ve sklenici s ledem a ozdobte kouskem melounu.

KEMPING s Amundsen Polar Tonic

 Zakempěte s přáteli na skvělém místě, kde si maximálně užijete novinku Amundsen Polar Heat s příchutí pomeranče a skořice. Smíchejte vodku s tonicem ve sklenici ledu, ozdobte kouskem šťavnatého pomeranče a dozdobte snítkou rozmarýnu. Takové spojení chutí jste ještě nezažili! 

GRILOVAČKA s Amundsen Deep Fresh

Bez grilovačky není léto! A bez Amundsen to není ta správná grilovačka. Objevte magickou sílu nové, průzračně čisté vodky Amundsen Deep Blue, která z chuti citrusů dokáže vytvořit energizující zážitek. Vymačkejte do sklenice s ledem šťávu z poloviny vašeho oblíbeného druhu citrusu, zalijte vodkou Amundsen Deep blue a dolijte sodou. Ta nejlepší grilovačka může právě začít.

Všechny drinky s Amundsen a další inspiraci najdete na  https://amundsen.cz/drinky-amundsen/

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...