Zalando a Jaromír Jágr společně motivují národ k pohybu

Autor PR
Zveřejněno 13. 7. 2020

Zalando, přední evropská platforma pro módu a životní styl, se spojuje s českou sportovní a hokejovou legendou, Jaromírem Jágrem k dlouhodobé spolupráci. Jágr se stává tváří sportovní kategorie Zalanda a posiluje tak dlouhodobou strategii a snahu o co nejvíce lokální marketingové aktivace a zajímavou nabídku pro české zákazníky.

Jaromír Jágr se připojí k lokálnímu ambasadorskému programu, který na českém trhu běží od srpna 2019 s různorodou skupinou influencerů, ve které nechybí například módní redaktorka Monika Marešová, designérka Vanda Janda, influencerky Beha Nguyen a Tereza Hodanová a mnoho dalších. 

“Jako přední evropská platforma pro módu a životní styl se snažíme inspirovat a zaujmout naše zákazníky.  S cílem vždy zůstat lokálně relevantní, si vždy ke spolupráci vybíráme ty nejlepší v jednotlivých zemích, lokální hrdiny, kteří nejen skvěle reprezentují vlastní zemi, ale také sdílí hodnoty Zalanda, jakými jsou diverzita a otevřenost. Spojili jsme se s Jaromírem Jágrem a chceme společně vytvářet zajímavý obsah a motivovat lidi k ještě většímu pohybu a k tomu, aby sami dokázali ještě víc”, říká Dawid Pożoga, Market Lead pro Českou republiku. 

Jaromír Jágr patří k nejúspěšnější hokejové generaci jak v národním týmu, tak v americké NHL, kam byl draftován na sezónu 1990/1991. Společně s českou reprezentací vyhrál olympijské hry v Naganu, na kontě má dva Stanley Cupy a je druhým nejlepším v historii kanadského bodování NHL hned za Waynem Gretzkym.

“Nemusíme zrovna trénovat na olympiádu nebo mistrovství světa, ale když chceme být v něčem nejlepší, musíme na sobě vždycky makat. Nejdůležitější je dělat všechno s láskou, s láskou k sobě, ne pro ostatní. Proto jsem se spojil se Zalandem. Abychom lidi společně motivovali k ještě většímu pohybu. Sám se připravuji na novou sezónu a každý se ke mně může připojit”, říká Jaromír Jágr. 

Spolupráce Zalanda a Jaromíra Jágra startuje společnou marketingovou kampaní a výzvou na sociálních sítích, která vyzývá všechny Čechy k vystoupení z vlastní komfortní zóny a k tomu, aby našli svou každodenní sportovní rutinu, a to bez ohledu na věk nebo vlastní fyzickou kondici.

Po dobu čtyř týdnů bude Jaromír Jágr spolu se čtyřmi vybranými ambasadory Zalanda motivovat lidi ke sportování i zkoušení nových sportů a prezentaci svých výkonů na Instagramu pod hashtagem #JJ68xZalando. S cílem oslavit Jágrovo slavné číslo na dresu vyhraje celkem 68 lidí voucher v hodnotě 1500 korun. Vítěze vybere sám Jaromír Jágr na základě jejich aktivity v rámci této sportovní výzvy. 

Behind the scenes

Start kampaně proběhne na vlastních kanálech Zalanda – na webu, podstránce webu věnované spolupráci, prostřednictvím newsletterů a na sociálních médiích. Zaměří se na hlavní sporty – běhání, trénink, jógu a basketbal. Každý sport podpoří jeden ze čtyř dalších ambasadorů Zalanda vybraných podle jejich vlastního sportovního zaměření: Monika Marešová se zaměří na běh, Tereza Hodanová na jógu, Paulie Garand na trénink a Adam Mach na basketbal. 

Link na HUB PAGE s Jaromírem Jágrem

Trénink – Paulie Garant
Běh – Monika Marešová
Basketbal – Adam Mach
Jóga – Teri Hodanová
Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...