Módní policie styl ála Carrie

Zveřejněno 14. 4. 2020

Tentokrát jste si na instagramu vzali na přetřes outfity Carrie Bradshaw. Jak jsme již psali Carrie je naše home office múza. Jaké z jejích outfitů se vám líbili a které už tak moc ne? Ty nejlepší vám ukážeme jak napodobit.

Nejlepší outfity

Elegantní jednoduché, saténové, bílé šaty jsou náš absolutní vítěz a my nemůžeme více než souhlasit! Už asi tuším, v čem budu trávit léto.

Deichman
799 Kč

Tylové sukně a Carrie je kombinace, kterou nelze úplně odepřít. Zkrátka to k sobě patří. Tylové sukně jsou splnění našich dětských princeznovských snů. A v kombinaci s jednoduchým sakem je to krásný kontrast. Nedivím se, že to má druhé nejlepší skóre.

F&F
799 Kč

A další tylová sukně, která se světle růžovým tílkem tvoří outfit stylu – jdu na balet, ne koukat, účinkovat.

Tutu sukně
1 390 Kč
ODIVI
1 250 Kč

A teď opět satén a sytě zelená barva v kombinaci s jednoduchou košilí. Nemáme slov, souhlasím!

ZALANDO
890 KČ
PIETRO FILIPI
1 245 Kč

A typicky letní outfit. Očividně se už všichni těšíte na léto a volné hedvábné šaty s volánky. Naprosto rozumím.

PIETRO FILIPI
1 995 Kč

U těch princeznovských snů ještě zůstaneme, protože co jiného jsou tyto šaty?

Takový ideální look do těchto chladnějších karanténových dní. Černé kalhoty, tričko a kabát s kloboučkem. A samozřejmě Vogue do ruky!

Tylová sukně a Dior tričko. Opět kontrast podobně jako výše uvedená kombinace se sakem, ale trochu jiného rázu. Mnohem uvolněnější a přesto zcela živě to vidím na fashion weeku. Ovšem místo Dioru bych zde volila Girls without clothes.

Bílé šaty a jednoduchý květinový plášť. Z důvodu minimalistíckého šatníku – což u Carrie zrovna nehrozí, si ponecháme šaty z výše uvedeného outfitu a přidáme pouze ten kabát.

Retro vypasované, rudé sako s ramenními vycpávkami. Nebudeme hledat, zajděte do nejbližšího sekáče, jistě najdete. K tomu černé kalhoty a máte look pro power woman jakou jistě a zcela nepochybně jste.

Květinové vzory tu jsou stálé jaro/léto a zůstanou ať si Miranda z Ďábel nosí pravdu říká, co chce. A v kombinaci zelené to máte outfit, který jasně křičí JAROO JE TUU.

La femme mimi
2 890 Kč

„Jsem opilá ve Vogue.“ To je hláška kterou Carrie pronesla a měla na sobě sáčko s širokým límcem a sukní – více ženský business look. Až mě mrzí, že jste k němu byli tak nekompromisní. Ovšem tyto kousky od Odivi, by celý tento look proměnily na něco zcela jiného a vsadím se, že to už by se Vám mohlo líbit.

ODIVI
3 490 Kč
ODIVI
9 600 Kč
ODIVI
2 900 Kč

Další outfit, který osobně zcela miluju, ale u vás tak očividný úspěch neměl. Lodičky, roztřepené černé džíny a kožich spolu s červeným, koženým psaníčkem. Ideální do zimních ulic. Ale doufám, že jste to smetli ze stolu pouze, protože už máte zimy dost a těšíte se na léto, žejo?

Tohle je přesně to, jak si představuju že vypadá, když někdo řekne athleisure. Conversky, bílé kalhoty/tepláky a mikinu se spadlými rameny. Outfit letošní karantény, ne?

Tento look plánuju letošní léto okopírovat a nestydím se za to. Jednodílné plavky se vzory a džínové šortky s vysokým pasem, pojďte k mamince.

Další z více business outfitů, který si jsem jistá, že pokud budete chtít napodobit vše najdete v blízkém secondhandu. Bílé kalhoty, růžová košile s bílou vestičkou a černá kravata k tomu. Jediné, co asi neseženete bude to bílé zavazadlo, ale to mě tam osobně spíše ruší.

Šaty a pásek – něco co jsme si opět plně osvojili během loňské sezóny.

Sako s tříčtvrtečními kalhotami je super. Až na to, že nějak nemohu už 23 let přijít na chuť tříčtvrťákům

Sukně a ten top.. je to snad hedvábná košile nebo noční košilka? Beru obojí, protože kožich zachrání všechno.

Sukně s dlouhým vlněným svetrem.. hm.. dál?

Absolutně rozumím všem, co jste tento look zcela svrhli. Evokuje ve mě dýni. Hezkou, fashion weekovou dýni možná, ale pořád je to dýně. A s tím už nic moc nenaděláme.

Když se začal nosit pásek přes šaty, saka, kabáty,.. říkali jsme si kam ještě ten pásek můžeme dát. No vidíe, na holou kůži nás nenapadlo. Byť si nejsem jistá, proč…

Ono to je pěkný. Sukně, crop top, sako, ale ty vzory jsou moc.

Opět ty tříčtvrťáky no, já se vám nedivím.

A tohle jsme asi nikdo moc nepochopil, nedivím se vám. Přesto bych tomuto outfitu dala vyšší hodnocení za použití alespoň toho hedvábného šátku, protože mám chuť udělat přesně to samé!

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Mercedes-Benz Prague Fashion Week se v rámci jarní edice chystá přivítat nejen etablovaná jména, ale rovněž poskytnout platformu pro novou vlnu nadějných vycházejících návrhářů prostřednictvím tradiční soutěže VAN GRAAF Junior Talent. Odborná porota talentové soutěže...

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

Aneb o čem mluvíme na Brunchi i po akci. Lokace Propojení módy a industriální budovy není nic neobvyklého, ale teď si to opravdu sedlo. V porovnání s posledními roky to mělo naprosto jinou atmosféru. Vanda Janda Birthday Party Vanda Janda má svůj ikonický styl, který...

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Jakmile pracujete v módním průmyslu, stáváte se pro rodinu, přátele a známé (pokud se na módní scéně také nepohybují) někým s kým si nejde promluvit o oblečení. Automaticky začnou přiznávat, že tomu vlastně nerozumí. "Módní" totiž podle nich v překladu znamená ujetý,...