Vonět můžete i na hudebním festivalu

Autor PR
Zveřejněno 24. 2. 2020

Chystáte se strávit část letních prázdnin na hudebním festivalu či jiné události plné hudby, přátel, drinků a skvělé zábavy? Pokud odpověď na tuto otázku ano, máme pro Vás pár tipů, jak vonět i v parných dnech! Jelikož je vůně nedílnou součástí vaší image a prezentace, ať už vědomé či nevědomé, je třeba mít při jejím výběru připravené smyslové buňky a také si výběr Vašeho nedílného doplňku náležitě užít.

Letní vůně a jejich dokonalý výběr

Pro letní dny, ať už parné, chladné, či deštivé, jsou vhodné lehké květinové, citrusové či sportovní vůně. Těžké parfémy, které zanechají hutnou stopu v místnosti i poté, co z ní navoněný člověk odešel, nejsou pro letní dny přímo vhodné. Parné letní počasí si žádá časté osvěžení, tak proč si od vedra mimo chlazených nápojů neulevit i příjemnou a osvěžující vůní za skvělé ceny, jaké najdete jen u společnosti Brasty? 

letní festival

Není tajemstvím, že právě skvěle zvolená vůně dokáže s běžným outfitem úplné zázraky. Který muž se nikdy neotočil za okouzlující dámou, za kterou se táhnul nezaměnitelný závan příjemného parfému? Která žena by odolala smyslně vonícímu džentlmenovi? Právě pečlivě vybraná a dokonale padnoucí vůně perfektně podtrhne kouzlo Vaší osobnosti. Pro dámy můžeme jako letní favority doporučit vůně jako je Sun Delight od Jil Sanders, Cool Water Woman od Davidoffu, snad už klasickou Be Delicious od DKNY či jednu z řady okouzlujících vůní Daisy od Marca Jacobse. Pro pány doporučujeme vůně jako je mužská varianta Sun od Jil Sanders, Cool Water Mediterranean Summer Edition od Davidoffu či Stronger With You od Emporio Armani.

Marc Jacobs Daidy Dream letní vůně
Marc Jacobs Daisy Dream

Toaletní vody a deodoranty ve skle

Deodoranty ve skle či toaletní vody, označované zkratkou EDT, se zdají být pro letní dny přímo ideální volbou. Na dnešním trhu si můžete zakoupit i toaletní vodu od Vaší oblíbené značky parfémů. Jejich výdrž je sice nižší, než jak tomu bývá u klasických parfémů, ale tento nedostatek je vyvážen cenou těchto produktů – toaletní vody jsou v mnoha případech i několikanásobně levnější než parfém. Toaletní vody, které se vyznačují skvělou kvalitou a ještě lepší cenou pak pro obě pohlaví nabízejí značky jako je Mexx, Guess, Hugo Boss či sportovní značky, jako je třeba Adidas či Nike.

Travala a minivůně

Chcete si s sebou vzít za zážitky Vaši oblíbenou vůni, ale máte příliš velký flakonek? Tato skutečnost není žádnou překážkou. Pro tyto účely si můžete u společnosti Brasty zakoupit travalo, což je plnitelný rozprašovač parfémů, který si na cesty můžete naplnit vaším oblíbeným parfémem bez nutnosti s sebou vláčet těžká a objemná balení svých oblíbených parfémů. 

Pokud máte rádi změnu a neradi byste si s sebou na cestu za radovánkami brali pouze jeden parfém, nabízí Vám společnost Brasty další příjemné řešení – nákup odstřiků parfémů. Odstřiky jsou malé zmenšeniny parfému a díky jejich malému objemu a příjemné ceně jich můžete mít hned několik a dle nálady či potřeby je střídat, což se na léto bezesporu vyplatí. Navíc se Vám vůně rychle neomrzí a můžete je dle nálady střídat či dokonce kombinovat.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...