Móda, která Vám připomene, že léto je skutečné

Zveřejněno 30. 1. 2020

Dokážete si to vůbec představit? Teplo? Dokážete si představit vlhký vzduch, sůl ve vlasech a paprsky slunce na holém těle? Pravý opak toho, co nám předvádí počasí venku. Šedivé dny, vítr a přísliby brzkého sněžení, to je naše realita všedního dne.

Pojďte si ji s námi prozářit, jak jinak než módou. Máme pro Vás totiž krásné kampaně, které Vám připomenou, že léto existuje (někde).

Středozemní moře a slunečné Marseille.

Tam nás přenese jarní kolekce značky Orsay. Jak již řekla Miranda Priestly – květinové vzory na jaro?

zdroj: GIPHY

Tak přesně tím vás strašit nebudeme. Fandíme spíše hře struktur – od lehkého šifónu, přes semiš a lesklý satén a inspiraci Francouzskou Riviérou. A co pro běžný den? Samozřejmě džíny – klasika všech jarních outfitů. Jak je u tohoto ultra univerzálního materiálu zvykem, přichází v různých provedeních. Nebojíme se říct, že je z čeho vybírat! Modrá halenka s parádním výstřihem, overal v sytě tmavě modré barvě nebo bílý kaftan a kalhoty – denim přináší tolik svobody! V kombinaci se semišovou bundou a moderními kovbojskými botami můžete se bez obav vrhnout do všech nových dobrodružství.

Nekonečné léto

Kampaň Bottega Veneta Spring 2020 je vizí požitkářských chvil, jež jsou ukotvené ve smyslnosti a čistém luxusu.

Kreativní ředitel Daniel Lee, společně s fotografem Tyronem Lebonem, pokračují i v této kampani v jejich představě nekonečného léta.

Znak vznešenosti a luxusu.
Nečinně se vznášející v čase.
Slunce. Moře. Rozkoš.
Slabé cvaknutí objektivu fotoaparátu v dálce.
Paparazzi připraveni zachytit vhodný okamžik.
Horní paluba. Rozvíjející se bezstarostná smyslnost.

Klid. Sebevědomí. Modelové Mica Argañarazand a Edoardo Sebastianelli.
Studené řetězy se smyslně ohřívají na sluncem políbené pokožce. Zemité tóny a výrazné barevné prvky.

Nekonečně modrá obloha přecházející do korálových a fialových odstínů. Opulentní šperky a třpytící se flitry pod večerním ohňostrojem.
Den plný požitků končí jen proto, aby opět začal den následující.

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...