Zimní údržba pleti

Autor PR
Zveřejněno 13. 12. 2019

Naše pleť dostává zabrat za jakéhokoliv počasí. Během zimních měsíců ale trpí dvojnásob. Vysušená pokožka provázena zarudnutím a svěděním či občasnými šupinkami je během mrazivého počasí běžným standardem. Dopřejte proto své pleti servis, díky kterému ustojí zimu v té nejlepší kondici.

Balzám na rty Sladký polibek, Navia

cena: 100 Kč, Janami.cz

Balzám na rty od oblíbené slovenské značky Navia dodá vašim rtům potřebnou hydrataci. Díky obsahu rostlinných olejů, másla a vosku rty vyživuje a chrání.

Čokoládový balzám na rty, Renovality

Cena: 249 Kč, Janami.cz

Čokoládový balzám na rty od české značky Renovality obsahuje kakaové máslo, včelí vosk a mandlový olej. Díky pravidelnému užívání obstaráte svým rtům vláčnost a regeneraci.

Vysoce regenerační mast s obsahem CBD, Cannora rty, Renovality

Cena: 549 Kč, Janami.cz

Regenerační mast plzeňské značky Cannor je obohacena o léčivé konopí, díky kterému se vaší pleti dostane potřebná hydratace. Pravidelné užívání masti zmírňuje zarudnutí nebo podráždění a napomáhá při hojení ran či akné.

Pleťový olej s CBD, 50ml, Cannor

cena: 999 Kč, janami.cz

Všestranný pomocník, který ocení zejména majitelky velmi suché a citlivé pokožky, napomáhá ke zmírnění akné, zjemňuje vrásky a zpevňuje a posiluje pokožku. Můžete ho namixovat s vašimi každodenními kosmetickými přípravky, včetně make-upu. Podporuje růst obočí a řas.

Pleťový olej Lípa, Jagaia

Cena: 800 Kč, Janami.cz

Pleťový olejíček má antioxidační, osvěžující účinky a pomáhá zpomalit projevy stárnutí. Je vhodný i na citlivou pleť. Hlavní složkou je mandlový olej, doplněný o jojobový olej a olej z okurkových semínek s kapkou esence lípy srdčité. Podporuje pružnost pokožky a je vhodný i po opalování.

Light Beauty Oil, 30 ml, Noili

Cena: 790 Kč, janami.cz

Lehký pleťový olej vyživuje suchou citlivou pleť a účinně brání její dehydrataci. Vaši pleť ochrání před škodlivými vlivy vnějšího prostředí a zmírňuje podráždění a zčervenání.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...