10 designérů z Designbloku

Zveřejněno 30. 10. 2018

Sedím za stolem, kam jsem právě z kabelky vytáhla štos letáčků, kartiček a vizitek. Při pohledu na ty všeljaké loga a obrázky se mi vybavují zajímavé šperky, kabelky. Designblok letos přinesl skutečně dost zajímavých šperkařů, designérů a kreativců. Urovnám si tu s vámi ten štos vizitek od zajímavých projektů, co mne zaujaly. 

Začneme tím, čeho bylo na designbloku nejvíc – šperků. Diamonds are gril’s best friends a kdo mi koupí prsten z 27jewerly ten bude můj ultimátní nejvíc nejlepší přítel. 

27jewerly

FBIGWEB

Úžásné, úžasné minimalistické a decentní šperky. Zlato, stříbro a diamanty. Jedná věc do které se v dnešní době vyplatí invetovat, to jste věděli? Vše je navíc krásně zpracované do detailu a jemných linií. 

Eliška Lhotská jewellery

FBIGWEB

Dvě kolekce, jedna inspirovaná hrátky s kusem chleba a připomínají spíš minerály nebo kusy kamenů a druhá swipe klávesnicé. Máte seznam Elišky oblíbených slov a k nim gesto, jakým je na qwerty klávesnici napíšete. Miluju oba dva koncepty. 

Backyard

FBWEB

Nový showroom kde se můžete setkat se šperkaři a designéry, každý den vás obslouží jiný šperkař nebo tvůrce. 

YRNCHE

FBIGWEB 

Kožené kabelky, psaníčka a peněženky pro milovníky minimalismu. Ostré, čisté linie a naprosto úchvatný design.

ether

FBIGWEB

Další kabelky a batůžky a naprosto neotřelé tvary. 

Denisa Dovala

FBIG – WEB

Uchvátila mojí maminku brokátovou kolekcí, takže bych se musela stydět ji sem nedát. Úžasná česká designérka. 

Bro.

FBIGWEB

Ruční výšivka není mrtvá naopak je to to nejlepší, co nás teď potkalo. Today we are gods. A Being bitch is old-fashioned. 

BEAST OF THE EAST

FB  – IG

Je dvojice slečen, které definitvně vnímají prádlo jinak. 

DA adolfova

FBIGWEB

Kdybych měla vyhlásit vítěze kabelku, která mi ukradla srce byla přesně z tohoto ateliéru. 

Palma de alma

FBIGWEB

A na trochu toho relaxu, potřebuju nutně takový pokoj, protože v těch barvách a materiálech jsem se cítila jak v osobním ráji. Plus zároveň má tato dvojka na svědomí úžasnej instagram, který i sám o sobě je balzámem na duši.

Nejikoničtější kabelky všech dob

Nejikoničtější kabelky všech dob

Nové kabelky budou v souladu s neustále se měnícím cyklem trendů vždy nevyhnutelnou součástí módního života. A i když budou vždy přicházet a odcházet, existují siluety, které jsou bezpochyby navždy. Sentiment věčného tvaru znamená víc než jen opírání se o klasiku, ale...

Bude v budoucnu móda už jen unisex?

Bude v budoucnu móda už jen unisex?

Jsem zastáncem názoru, že každé oblečení a každý parfém může být unisex, jakmile přestaneme řešit škatulky. Jsem o tom přesvědčena natolik, že si kladu otázku, zda brzy nenastane doba, kdy bude vše unisex a zda ta doba není náhodou za rohem. Soustředím se na to příliš...

SIN Studio Gallery: Nová galerie plná skleněných designových kousků

SIN Studio Gallery: Nová galerie plná skleněných designových kousků

Jako Češi jsme přeborníci ve dvou uměleckých oborech - kubistickém umění a sklářské umění a design. SIN Studio Gallery, známá svou jedinečnou sklářskou technologií Vitrum Vivum, přivítala návštěvníky ve své nově otevřené galerii na Jungmannově náměstí. Tato nová...