10 designérů z Designbloku

Zveřejněno 30. 10. 2018

Sedím za stolem, kam jsem právě z kabelky vytáhla štos letáčků, kartiček a vizitek. Při pohledu na ty všeljaké loga a obrázky se mi vybavují zajímavé šperky, kabelky. Designblok letos přinesl skutečně dost zajímavých šperkařů, designérů a kreativců. Urovnám si tu s vámi ten štos vizitek od zajímavých projektů, co mne zaujaly. 

Začneme tím, čeho bylo na designbloku nejvíc – šperků. Diamonds are gril’s best friends a kdo mi koupí prsten z 27jewerly ten bude můj ultimátní nejvíc nejlepší přítel. 

27jewerly

FBIGWEB

Úžásné, úžasné minimalistické a decentní šperky. Zlato, stříbro a diamanty. Jedná věc do které se v dnešní době vyplatí invetovat, to jste věděli? Vše je navíc krásně zpracované do detailu a jemných linií. 

Eliška Lhotská jewellery

FBIGWEB

Dvě kolekce, jedna inspirovaná hrátky s kusem chleba a připomínají spíš minerály nebo kusy kamenů a druhá swipe klávesnicé. Máte seznam Elišky oblíbených slov a k nim gesto, jakým je na qwerty klávesnici napíšete. Miluju oba dva koncepty. 

Backyard

FBWEB

Nový showroom kde se můžete setkat se šperkaři a designéry, každý den vás obslouží jiný šperkař nebo tvůrce. 

YRNCHE

FBIGWEB 

Kožené kabelky, psaníčka a peněženky pro milovníky minimalismu. Ostré, čisté linie a naprosto úchvatný design.

ether

FBIGWEB

Další kabelky a batůžky a naprosto neotřelé tvary. 

Denisa Dovala

FBIG – WEB

Uchvátila mojí maminku brokátovou kolekcí, takže bych se musela stydět ji sem nedát. Úžasná česká designérka. 

Bro.

FBIGWEB

Ruční výšivka není mrtvá naopak je to to nejlepší, co nás teď potkalo. Today we are gods. A Being bitch is old-fashioned. 

BEAST OF THE EAST

FB  – IG

Je dvojice slečen, které definitvně vnímají prádlo jinak. 

DA adolfova

FBIGWEB

Kdybych měla vyhlásit vítěze kabelku, která mi ukradla srce byla přesně z tohoto ateliéru. 

Palma de alma

FBIGWEB

A na trochu toho relaxu, potřebuju nutně takový pokoj, protože v těch barvách a materiálech jsem se cítila jak v osobním ráji. Plus zároveň má tato dvojka na svědomí úžasnej instagram, který i sám o sobě je balzámem na duši.

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Mercedes-Benz Prague Fashion Week se v rámci jarní edice chystá přivítat nejen etablovaná jména, ale rovněž poskytnout platformu pro novou vlnu nadějných vycházejících návrhářů prostřednictvím tradiční soutěže VAN GRAAF Junior Talent. Odborná porota talentové soutěže...

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

Aneb o čem mluvíme na Brunchi i po akci. Lokace Propojení módy a industriální budovy není nic neobvyklého, ale teď si to opravdu sedlo. V porovnání s posledními roky to mělo naprosto jinou atmosféru. Vanda Janda Birthday Party Vanda Janda má svůj ikonický styl, který...

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Jakmile pracujete v módním průmyslu, stáváte se pro rodinu, přátele a známé (pokud se na módní scéně také nepohybují) někým s kým si nejde promluvit o oblečení. Automaticky začnou přiznávat, že tomu vlastně nerozumí. "Módní" totiž podle nich v překladu znamená ujetý,...