Fashion Week Den 4

Zveřejněno 6. 9. 2018

Opravdu by mne moc zajímalo, kdo sestavoval program na fashion week. Myslím si, že sestavili začátek a jim zbyl poslední přehlídkový den a tak ten zbytek nacpali do toho jednoho dne. Do úterka. 

Lukáš Krnáč, Vivien Babicová, Kristýna Coufalová. Tohle je výkřik mladé generace, ztělesnění mladé generace. Ať už jde o hudbu, která připomíná páteční noci, opilá modelka s flaškou v ruce nebo rozmazaný makeup. Bylo to fantastický, živý a atmosféra strhla úplně každého. Šílené outfity, ostré barvy a to vše doplněné seatbelt kabelkami od Vivien Babicové. 

KRNÁČ, BABICOVÁ, COUFALOVÁ

Martin Kohout. Když jsem četla v programu o tomto designérovi, těšila jsem se. Inspiraci našel v Monetovi, inspiroval se filmem Marie Antoinetty a šaty jsou pro něj uměleckým plátnem. Nezní to dobře? Skutečnost má očekávání naplnila. Zajímave siluety, laděné do světle modré, lesklé materiály.

Zpočátku se člověk obával, zda molo neovládli iluminati, kvůli tomu množství trojúhelníků. Naštěstí to byla pouze Imreczeova s její láskou k různým geometrickým tvarům. 

IMRECZEOVÁ

Denisa Nová, DNB patří opět k mým favoritům a moc bych si některé kousky přála mít hned teď ve skříni. Bílá, béžová a kožený bundy na chlapech, chápete?

Jak jsem již zmínila v prvním fashion weekovém článku, tak Outsiders Division je jedna z nejoblíbenějších španělských značek a letos byli poprvé na našem fashion weeku. Byla to show a další z šíleností, kterých jsme mohli být tento týden svědky. 

OUTSIDERS DIVISION

Pavel Brejcha jako designér je horzně sympatický. Černá, bílá, rudá. Ostré tvary a kloboučky trochu jak z přehlídky Chanel. 

Máme tu poměrně zajíavý vzor. Šílenosti střídá elegance. Pavel Brejcha byl elegance, takže si dovedete představit jak vypadá Chatty?

CHATTY

Takže tímto dnem definitivně končí fashion week – přehlídková část. Stresy z toho koho potkáte, jak vypadáte a co si o vás kdo myslí jsou téměř pryč. Jaký návrhář vás zaujal nejvíce a který nejméně?

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Šedesátá léta minulého století byla pro hudební svět takovým malým velkým třeskem. Stalo se něco jedinečného a dodnes hudba z šedesátých let neutichá. Šlo o revoluční období, které nás ovlivňuje dodnes. V historii hudby se jednalo skutečně o zlatý věk. Bylo to období...