Fashion Week den 3

Zveřejněno 4. 9. 2018

Pondělky nikdo nemá moc v lásce a tím spíš si je třeba je vylepšovat. Proto toto fashion weekové pondělí bylo velmi speciální. Dvě přehlídky – jedna jen speciální pozvánky v Rudolfinu a druhá pro úplně kohokoliv, kdo má zájem a nebo jde jen kolem na Letenské pláni. Aby všichni byli spokojení. Tak se na to pojďme podívat. 

Zuzana Kubíčková. Bydlím kousek od jejího showroomu na Vinohradech a jsou to muka. Miluju její dosavadní kolekce a už jsem si i začala střádat na její spodní prádlo, protože její krajkový fetiš mne okouzlil už na podzimním fashion weeku ve 2016 a od tý doby nechci jinak. Bohužel, nejsem moc dobrá, co se šetření týče. 

Její přehlídka byla v prostorách Rudolfina a celou show doprovázeli sólisté balet Národního Divadla. Je to takový haute couture na našem fashion weeku. Průhledné materiály, tělové barvy, černá a občas světlý neon a peří, krajky. Jsem zamilovaná.

Zuzana Kubíčková

Jan Černý a jeho Egotrip na Letné se nesl v rebelském duchu. Na „mole“ auta přikrytá látkou, šílený mix hudby a výrazné modely. Objevil se tam i neoprén a ledvinky. 

 JAN ČERNÝ
E. Fromm: Láska jako umění

E. Fromm: Láska jako umění

K lásce mám zvláštní vztah - myslím si, že je naší společností velmi přeceňována. Člověk by si mohl myslet, že pokud není "zamilovaný", tak je s ním něco šeredně špatně. Dlouho jsem si hrála s myšlenkou, že romantická láska neexistuje. Byla jsem přesvědčená, že jde o...