Weekend List vol.3

Zveřejněno 8. 7. 2016

Začínám být zmatená tím vším, co se kolem děje. Takový velký prázdno plný něčeho. Slunce pálí, když zajdete dovnitř je zima. Dny nějak ubíhají a my stárneme. Kdekdo si snaží najít směr v těch horkých letních dnech. Instagram přímo čiší optimismem a mě je z toho všeljak. Možná proto, že taky občas čiším optimismem, ale ne zdaleka tak moc. A kdyby přeci jen někdo nevěděl, jak zabít následující víkendové dny… no… však víte.

HUDBA:



Na letošním fashionweeku byla jednoznačně nejvíce hlasitá značka Odivi, která si většinu lidí získala svým zahajovacím večírkem, kde se ukázal známy DJ Nobodylisten. Nevěděla jsem, zda-li to třeba nebylo tím šampaňským, co se mi pomalu dostávalo do hlavy a nebo jestli je vážně tak dobrej. Fashionweek utichl, všechno utichlo a teď v MeetFactory slíbili opět jeho konzert. Vzhledem k tomu, že jsem se chtěla přesvědčit, jak to teda je, vzala jsem kamarádku a šli jsme. Pomlčím o vynikajících projekcích a světlech se kterýma vystupovali, ale já vám říká, kdo ještě neslyšel, dejte šanci, protože to je něco úplně jinýho. Můžete mít rozmazanou řasenku, rozcuchaný vlasy a tupě zírat do prázdna zatímco tohle bude váš perfektní soundtrack. Duo VR a NobodyListen se vám dostane pod kůži.
PS. Nedoporučuje se kombinovat s alkoholem a zlomenym srdcem…. A nebo doporučuje?

Playlist:


Dance The Sadness Out </3 YT
Give Me Another Day </3 YT
Fuck Everybody Else </3 YT
Somewhere </3 YT
If you stay </3 YT
Goodbye </3 YT
Pearl </3 YT
Rain </3 YT

FILM:



A zůstaňme na vlně jakou jsme začali. S létem mám snad už navždycky spojenej jen jeden film: Natural Born Killers
Trošku psychedelický, hodně poetický, trošku romantický, trošku krvavý. A nebo hodně všeho. Příběh dvou zabijáků, co maj ten nejvytříbenější smysl pro romantiku ovšem po svém. Dva lidi, co zavrhli společnost a společnost následně zavrhla je. Trošku magoři ale budete je milovat. A budete smutný, že vaše druhá polovička je příliš vyděšená z vašeho nápadu, že budete jako tyhle dva.

KAM:

Výborná věc je v Holešovicích. Na střeše Galerie, tedy Veletržního Paláce, se každý úterý a středu promítá film. Letní kino na střeše. Je tam i bar, takže si můžete vychutnat film i s nějakým tím kelímkem piva nebo vína k tomu. A ten výhled za to sakra stojí! Tahle akce bude až do 7. září, takže žádný strachy, že to nestihnete. Vstupenky si můžete rezervovat nebo koupit hodinu před projekcí a cena je 100Kč na osobu a studenti za 80Kč. Jinak program najdete na tomhle webu.

Užívejte víkend a myslete na ranní kocoviny.