Pražský Fashion weekend s HTC

Zveřejněno 16. 9. 2012
Jaký byl letošní Pražský Fashion weekend? Pojďte s námi do první řady přehlídky ADO Zlín a Lady Vyvialové a podívejte se na vše nejen skrze dojmy, ale i fotografie z nového modelu HTC – Desire X. Jak si takový telefon poradí se zachycením rychlých modelek na mole?

HTC Desire X první dojmy

Přebírám do rukou neuvěřitelně úzký, elegantní telefon. Z počátku je to pro mne šok. Já, která v ruce mobil od značky HTC nikdy neměla déle než 5 minut, jsem vůbec netušila, co dál. Po úspěšném zapnutí mne ohromila skvělá grafika a obrovský displej. 

Ale co je nejdůležitější! Musím zjistit jaký je ten „legendární“ foťák. Přeci se nemůže nějaký foťák v mobilu vyrovnat tomu klasickému. Zkouším fotit, je pravda, že ty fotky tu kvalitu mají. Určitě převyšuje všechny mé předchozí telefony. 

„Ukaž! Co to máš?“ zeptala se babička, když si všimla mého pomateného pobíhání po bytě s telefonem, jak se zoufale snažím vyfotit něco zajímavého. Podávám jí telefon. Babička mi vysvětluje a názorně ukazuje, jak nerada používá ty dotykové telefony. Jejímu vyprávění však nevěnuji příliš pozornosti, protože jsem si všimla něčeho, co mi předtím uniklo. Dokonalé ruční zaostřování. Uchvátila mě ta možnost zaostřit si na to, na co zrovna na displeji kliknu a to nemluvím o detekci tváře. 

Dokud neozkouším v terénu, nechci přechvalovat. Uvidíme jak si poradí s tempem modelek na  molu. 

Pražský fashion weekend

čtvrtek, 13. září 2012

Na tento čtvrtek jsem se těšila už od začátku týdne. Spolu s Annette se totiž již podruhé staneme součástí Pražského víkendu plného módy!

ADO Zlín x Lady Vivialová

Zajímavější mi přišlo ADO Zlín, protože měli velice extravagantní kousky. Stylem mi však byla blíže Lada Vyvialová právě díky jejím elegantním a romantickým šatům.   

ADO Zlín vsadili na odvážnost. Tmavší barvy, extravaganci. U žen se zaměřili především na zvýraznění  jejich křivek a učinili tím pak skvělo podívanou pro pány. 

Kdežto Lada Vyvialová má spíše pohodlné kousky. A nebo pak už elegantní šaty. Vše laděno do šedé, bílé a především starorůžové.

E. Fromm: Láska jako umění

E. Fromm: Láska jako umění

K lásce mám zvláštní vztah - myslím si, že je naší společností velmi přeceňována. Člověk by si mohl myslet, že pokud není "zamilovaný", tak je s ním něco šeredně špatně. Dlouho jsem si hrála s myšlenkou, že romantická láska neexistuje. Byla jsem přesvědčená, že jde o...