Pražský fashion víkend: Módní událost roku opět zde!

Zveřejněno 24. 8. 2012

Pražský Fashion víkend je opět zde! Nenechte si ujít již třetí ročník této jedinečné módní události.

Každý milovník módy si přijde na své ve dnech 12.-16. září, kdy se přímo na Hradčanském náměstí  u vstupu na Pražský hrad otevře náš starý známý Fashion stan. Právě z důvodu reprezentace České republiky se organizátoři rozhodli přesunout PFW z Pařížské ulice, kde se konaly loňské ročníky, právě na prestižní adresu Hradčan, kam například v roce 2009 zavítal i Prezident Spojených států Barack Obama. 

Pražský fashion víkend program

Ovšem jedinou změnou tohoto ročníku nebude pouze místo konání, ale i to že PFW již nebude akce pro všechny, ale pouze pro pozvané hosty nebo ty, kteří si zakoupí lístky za 250Kč na přehlídku. 

Na koho se můžete těšit?

Svou účast na akci potvrdilo už více než 20 českých designerů a značek. Mezi nimi se můžete těšit na Kateřinu Geislerovou, Jakuba Polanku, Taťánu Kovaříkovou, Zuzanu Kubíčkovou. Dále pak značky jako je Blažek, Fendi, Karen Millen, La Perla, Pietro Filipi, S.Oliver a další.

Kolekce designerů budou kromě mola také reprezentovány v prostoru Fashion Showroomu. A kromě módních přehlídek organizátoři chystají i doprovodné aktivity jako například fashion talks, workshopy, výstavy,.. 

Pražský fashion víkend s.Oliver

Pražský fashion víkend pomáhá

Za zmínku také stojí značka s.Oliver, jejíž modely představí světoznámá modelka, bývalá Miss Word Taťána Kuchařová. Návštěvníci se na tuto exkluzivní přehlídku mohou těšit v neděli 16. září v podvečerních hodinách. Ale tím  tato spolupráce nekončí, protože již 19. září propojí tato značka s Taťánou své síly podruhé a to díky charitativnímu shoppingu „s.Olidarita“. Jedná se o nákupní akci v pražském nákupním centru Arkády Pankrác, na kterou budou pozváni i nějaké známé osobnosti v čele se samotnou Taťánou a zástupci z její nadace Krása pomoci. Hosté si zde budou moci pořídit zboží z nejnovějších produktových řad a výtěžek akce věnuje značka s.Oliver právě již zmíněné nadaci pro pomoc seniorům. (Více si můžete přečíst na webu soliver.cz)

A pokud máš přeci jen nemáte na Pražský Fashion weekend čas, nezoufejte. Po skončení víkendu se budete moci těšit na reportáž se všemi detaily, takže se budete cítit, jako v první řadě. 

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Šedesátá léta minulého století byla pro hudební svět takovým malým velkým třeskem. Stalo se něco jedinečného a dodnes hudba z šedesátých let neutichá. Šlo o revoluční období, které nás ovlivňuje dodnes. V historii hudby se jednalo skutečně o zlatý věk. Bylo to období...