Co dělat, když neodepíše

Zveřejněno 7. 8. 2024

Kdyby se film Dazed and confused natáčel dnes bylo by to: Ghosted and confused.

Vypněte si zvuky na telefonu. Zapněte na telefonu režim Soustředění. Vypněte režim Soustředění, protože ho možná odrazuje; ve skutečnosti se nesoustředíte, jen tu sedíte a bojíte se svého telefonu. Sebevědomě položte telefon displejem dolů na stůl a okamžitě ho otočte. Hoďte telefonem přes místnost. Vstaňte a jděte si pro něj.

Napište dlouhou zprávu, ve které s ním ukončíte vztah. Uvědomte si, že mu to bude připadat legrační, protože on už s vámi vztah ukončil, jen vám to zapomněl říct.

Přesto tu dlouhou zprávu konzultujte s pěti přáteli v Google dokumentech, kde budete v reálném čase upravovat její znění. Nikdy ji neodešlete.

Nechte si ukrást telefon.

Staňte se lifestyle influencerem, ale neříkejte tomu tak. Sebevědomě dávejte běžné rady na téma životní filosofie na TikTok. Dívejte se do kamery a mluvte uklidňujícím tónem. Pak, až získáte 1 milion sledujících, protože jste lidem doporučili, aby „dýchali“, když jsou ve stresu, zinscenujte své vlastní zmizení.

Zkontrolujte telefon.

Napište a režírujte divadelní hru s názvem „Muž, který neodepsal“. Psychologický thriller, který bude adaptován do filmu režírovaného Gretou Gerwig v hlavní roli s Timothée Chalametem. Na konci Chalamet napíše Florence Pugh: „Sejdeme se dnes večer?“, ale ona nikdy neodpoví. Chalamet na konci zemře. Na premiéře nechte volné místo v první řadě uprostřed pro toho muže.

Co kdybyste si oholili hlavu a zveřejnili to na Instagram?

Zapomeňte, jak mluvit, číst nebo psát zprávy. Venujte dalších pět let znovuučení se jazyku.

Zkontrolujte telefon.

Jděte do galerie. Zírejte na 100 let staré olejomalby nahých mužů. Žárlete na umělce, protože jim zřejmě muži odepisovali.

Připojte se k nějakému kultu nebo sektě (Crossfit skupina stačí).

Ignorujte ho. Čekejte, až si všimne, jak vytrvale ho ignorujete. A čekejte.

Zemřete.

Zavolejte své kamarádce, jejíž muž měl právě vážnou autonehodu, je nyní obviněn z řízení pod vlivem a momentálně je na odvykací kúře. Přinuťte ji, aby s vámi mluvila o tom, zda si myslí, že vám odepíše.

Zorganizujte konferenci na téma: „Co dělat, když vám neodepíše“. Zorganizujte diskusní skupiny a spolupracujte s cateringem, aby mezi sezeními byly vždy čokoládové sušenky a dobrá káva. Ujistěte se, že jmenovky jsou šik. Dohadujte se o honoráři za přednášku Camille Pagily, která chce prezentovat svůj článek „Koho zajímá, jestli vám odepíše? Prostě ho ulovte a snězte k večeři.“

Nebo jen o tom napište článek-

Přemýšlejte, zda čas a prostor existují nezávisle na lidské mysli. Je čas nekonečný nebo konečný? Závisí znalost času na znalosti objektů pohybujících se prostorem, a proto čas nemůže existovat mimo lidskou mysl, jak se zdá, že argumentoval svatý Augustin na základě vašeho povrchního vyhledávání na Googlu? Nebo jsou prostor a čas neoddělitelně spojeny, jak tvrdil Einstein? A pokud jsou obě tyto věci pravdivé a vy jste si tuto textovou zprávu už představili ve své mysli, existuje už v budoucnosti, ale vy (objekt) jste se nepohnuli prostorem dostatečně daleko, abyste dohnali text, který určitě již existuje? Rozhodněte se, že to tak je. Textová zpráva existuje. Jen jste nežili dost dlouho, abyste ji dohnali.

Zkontrolujte telefon.

Síla rutiny

Síla rutiny

Je to paradox. Rutina je vnímána často jako něco omezujícího, nudného a negativního. Ve skutečnosti však může být klíčem k osobnímu růstu, zvýšené produktivitě a celkové spokojenosti. Nejde jen o opakování stejných činností den co den, ale o vytvoření struktury, která...

Verona – italské město lásky

Verona – italské město lásky

“Pamatujte, Verona je město lásky.” Usmál se na nás muž na vlakovém nádraží ve Veroně. Patent na město lásky asi neexistuje. Poprala by se o něj Paříž s Veronou. A ještě by jim na krky dýchala japonská Jošiwara.  Verona jako město lásky Ať už má Verona na titul...

Lactic acid

Lactic acid

Kdyby vám někdo řekl, že nanesením zkaženého mléka na pleť se zbavíte pigmentových skvrn a zmenšíte jemné vrásky, věřili byste mu? I když to zní jako příliš dobrý, než aby to byla pravda, vědecké poznatky jsou toho důkazem. Kyselina mléčná - exfoliační kyselina...