Pravidla stylu podle Hocus Pocus

Zveřejněno 24. 10. 2022

Až se vás příště někdo zeptá: „Co je to s tebou???“, klidně to sveďte na Hocus Pocus, protože je to fakt zvrácená věc. Tomuto filmu, Monty Pythonovu létajícímu cirkusu a Meet Me in Saint Louis připisuji téměř všechny své neurózy. Hocus Pocus je fakt ujetý: Malá holčička umře, dospívajícímu chlapci se vysmějou, že je panic, mezi jeho sestrou a 300 let starým mužem žijícím v kočce se objevují matoucí podtóny přitažlivosti, zombie si rozřízne ústa. Navíc je mi nepříjemné vidět Sarah Jessicu Parker, jak se chová tak hloupě jako právě v tomto filmu, což je nespravedlivé a omlouvám se, že do ní projektuju svoje nerealistická očekávání.

To však neznamená, že se nejedná o jeden z nejlepších celovečerních halloweenských filmů, které byly v naší době natočeny. A to to píšu s nulovou nadsázkou. Víte, co vynahrazuje jeho nuance vyvolávající noční děs? Ta móda! Žijme a doufejme, že nezemřeme (rukou tří čarodějnic) podle pravidel stylu podle Hocus Pocus.

Pravidlo číslo jedna: Sladit se s čarodějnickými sestrami je něco jiného než se oblékat jako dvojčata. Oblékat se stejně může každý, ale správné sladění se vyžaduje skrytý styling a koncepci na vysoké úrovni ještě před oblékáním. Přiřaďte si doplňující se barevnou paletu a poté zvolte siluety, které nejlépe lichotí typu postavy každé z vás. Stejně jako při nakupování šatů pro družičky.

Pravidlo číslo dvě: Čerstvě nanesená barva na vlasy dokáže zázraky, pokud jde o vylepšení vašeho vzhledu a/nebo věku o 300 let!

Pravidlo číslo tři: Vezměte si korzet a vyveďte z omylu každého, kdo tvrdí, že s tímto trendem začala Kim Kardashian.

Pravidlo číslo čtyři: Máte už dost svého šatníku? Poraďte se se svým čarodějným sabatem. Jejich svěží pohled na to, na co jste se dívali posledních několik století, může všechno změnit.

Pravidlo číslo pět: Inspiraci hledejte všude, zejména mezi mladými lidmi. Dělají bláznivé věci, jako že nosí stejný škrpál jako vy v 16. století a nosí dýně jako kabelky.

Pravidlo číslo šest: Vrstvěte. Tady Dani nosí sukni přes kalhoty jako absolutní expert na podzimní oblékání.

Pravidlo číslo sedm: Kravata se vždycky vrátí. Prošívaný bomber také.

Pravidlo číslo osm: Kožené bundy nikdy nevyjdou z módy, i když ve filmech z 90. let se k nim přidávají křiváky. Je to existuje kouzlo.

Pravidlo číslo devět: Dlouhý rukáv pod tričkem s krátkým rukávem si vezměte jen tehdy, když chcete projevit sounáležitost ke své mnohem mladší sestře, kterou jste slíbili vzít na koledování a která je naštvaná, protože musí mít pod kostýmem rolák.

Pravidlo číslo deset: Přijměte svou dualitu. Klidně můžete být někdo, kdo jeden den nosí DolceGabbana a druhý den Celine.

Pravidlo číslo jedenáct: Při každé příležitosti kráčejte pomalu po schodech ve velkolepých šatech, i když výtah funguje. Vytváří to dramatičtější momenty.

Pravidlo číslo dvanáct: Přehodnoťte oversize svetr.

A nakonec pravidlo číslo třináct: Až se příště setkáte s černou kočkou, zeptejte se jí, kde vzala tu naprosto dokonalou bílou halenku.

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...