Nepoddajné prameny vlasů sčesané skřipcem

Zveřejněno 18. 9. 2021

Ledabylá kontrola – uprostřed upravených vlasů a messy přístupu. Mohutný skřipec nebo drobné skřipečky mohou dominovat ve vašich vlasech stejně jako barevné listy ve stromořadí. Navíc – směrem k délce vlasů se neudělují jakékoli negativní poznámky s těmito velkými či malými pomocníky.

Něžný drdol

Stočit vlasy do klubíčka a vyrazit do přírody nebo do města. Pokud si vyberete správnou velikost skřipce podle hustoty a délky vlasů, krásný a praktický účes vytvoříte mžikem oka!

Rozpuštěné vlasy s trochou estetiky

Zplihlé vlasy bez podpory kulmy a tužidla nám občas vytvoří těžkou hlavu. Náladu vám může spravit například malý skřipec, se kterým sepnete dva středně objemné pramínky. Popřípadě můžete vlasům dodat trochu objemu s pomocí vlasových přípravků, nadzvednout je a podobně spojit vlasy v zadní části hlavy.

Experiment s více skřipci

Kreativita nabírá na rychlosti spolu s použitím více skřipců a zapojením vaší fantazie. Můžete tak vytvořit netradiční účesy nebo se vrátit do dětských let ve společnosti pastelových skřipečků.

Nedbalé zachycení

Díky časovové nenáročnosti můžete skřipec využít v té největší časové tísni. Nakonec i s rozcuchanými vlasy vznikne prostor pro oslnění a komfortní pocit.

Zdroj fotografií: pinterest.com

Lactic acid

Lactic acid

Kdyby vám někdo řekl, že nanesením zkaženého mléka na pleť se zbavíte pigmentových skvrn a zmenšíte jemné vrásky, věřili byste mu? I když to zní jako příliš dobrý, než aby to byla pravda, vědecké poznatky jsou toho důkazem. Kyselina mléčná - exfoliační kyselina...

Nejikoničtější kabelky všech dob

Nejikoničtější kabelky všech dob

Nové kabelky budou v souladu s neustále se měnícím cyklem trendů vždy nevyhnutelnou součástí módního života. A i když budou vždy přicházet a odcházet, existují siluety, které jsou bezpochyby navždy. Sentiment věčného tvaru znamená víc než jen opírání se o klasiku, ale...

Italština 101 na dovolenou

Italština 101 na dovolenou

Italská kuchyně, romantická zákoutí, temperamentní italové, umění, renesance, historie, filosofie, Shakespearovy příběhy, víno, moře, hory, jezera a … už jsem zmínila jídlo?  Itálie je místo, které si zamiluje každý. Nabízí spoustu oblastí a každá z nich je...