Nepoddajné prameny vlasů sčesané skřipcem

Zveřejněno 18. 9. 2021

Ledabylá kontrola – uprostřed upravených vlasů a messy přístupu. Mohutný skřipec nebo drobné skřipečky mohou dominovat ve vašich vlasech stejně jako barevné listy ve stromořadí. Navíc – směrem k délce vlasů se neudělují jakékoli negativní poznámky s těmito velkými či malými pomocníky.

Něžný drdol

Stočit vlasy do klubíčka a vyrazit do přírody nebo do města. Pokud si vyberete správnou velikost skřipce podle hustoty a délky vlasů, krásný a praktický účes vytvoříte mžikem oka!

Rozpuštěné vlasy s trochou estetiky

Zplihlé vlasy bez podpory kulmy a tužidla nám občas vytvoří těžkou hlavu. Náladu vám může spravit například malý skřipec, se kterým sepnete dva středně objemné pramínky. Popřípadě můžete vlasům dodat trochu objemu s pomocí vlasových přípravků, nadzvednout je a podobně spojit vlasy v zadní části hlavy.

Experiment s více skřipci

Kreativita nabírá na rychlosti spolu s použitím více skřipců a zapojením vaší fantazie. Můžete tak vytvořit netradiční účesy nebo se vrátit do dětských let ve společnosti pastelových skřipečků.

Nedbalé zachycení

Díky časovové nenáročnosti můžete skřipec využít v té největší časové tísni. Nakonec i s rozcuchanými vlasy vznikne prostor pro oslnění a komfortní pocit.

Zdroj fotografií: pinterest.com

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Mercedes-Benz Prague Fashion Week se v rámci jarní edice chystá přivítat nejen etablovaná jména, ale rovněž poskytnout platformu pro novou vlnu nadějných vycházejících návrhářů prostřednictvím tradiční soutěže VAN GRAAF Junior Talent. Odborná porota talentové soutěže...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...