Must have nového roku

Zveřejněno 5. 1. 2021

Teddy coats, kožen(kov)é kalhoty, plisované sukně a kárované košile namísto bundy. Kousky, které by vám, nejenom v tomto roce, v šatníku rozhodně chybět neměly!

TEDDY COATS

Jednoznačně největším trendem (nejenom) letošní zimy jsou bezesporu teddy coats, kožíšky, medvídkovské kabáty, říkat jim můžete jak chcete. A nosit je můžete taky jak chcete. Skvěle vypadají s obyčejnými riflemi a roláčkem. Pokud celý outfit sladíte do barvy kožíšku (all beige, all black), či jednobarevný outfit „rozbijete“ jinou barvou kožíšku, úspěch máte předem zaručen.
Ani v zimě se nevzdáváte sukní a své outfity ladíte do romantické elegance? Pak by ani vám v šatníku nějaký kožíšek chybět rozhodně neměl! Skvěle totiž vypadají s koženkovými sukněmi, svetrovými šaty a bát se nemusíte ani trendy plisované sukně. K ní však místo oversize kožíšku zvolte trošku vypasovanější, s páskem v pase nebo krátce střižený.

PLISOVANÉ SUKNĚ

Do divadla, do práce, na víno s kamarádkou, či nedělní výlet. Stačí jedna sukně, správné boty a pár doplňků, a skvělé outfity na nespočet příležitostí máte světě. Začněme ale popořadě. Lesklá, plisovaná sukně, upnuté body ladící s lodičkami na podpatku, malá kabelka a vy. Jednoduchý, přitom skvělý a elegantní outfit, ve kterém se rozhodně nemusíte bát navštívit i nějaké trochu známější divadlo. Body přitom jednoduše můžete vyměnit za jakoukoli hodící se halenku. Zde však pamatujte, že méně je více. Plisovanou sukni ve své oblíbené barvě doplňte o jednoduchý roláček, oversize svetr, koženkovou bundu, doplňte oblíbenými kozačkami na podpatku. Na víno s kamarádkou pak jednoduše vyměňte boty na podpatku za kozačky nad kolena, baker shoes a další outfit máte vyřešen. Na jarní výlet plisovanou sukni doplňte o džínovou bundu a bílé tenisky.

Károvaná košilová bunda

Tady asi není třeba se nějak dlouze rozepisovat. Zkrátka károvaná zateplená košile, se kterou jednoduše oživíte každý outfit. No a pokud máte radši jednoduchost, skvěle vypadají také jednobarevné košile. Máte naše slovo!

Kožen(kov)é kalhoty

Široké, skinny, na jaře, v zimě, elegantně i casual. Jestli něco na těchto kalhotách milujeme, tak právě jejich variabilitu a jednoduché kombinování. A pak samozřejmě to, že zkrátka vždy vypadají skvěle. Kůže (koženka) přirozeně patří k podzimu a zimě, bát se jí však nemusíte ani v chladnějším létě; ke koženkovým kraťasům zvolte své oblíbené tričko, jednoduché sandálky a skvělý outfit máte na světě. Důležitá pracovní schůzka? Večeře s partnerem? Všední den v kanceláři? Už asi tušíte, kam tím míříme. Správně, k černým skinny oblečte černý roláček a černé sako, outfit doplňte o oblíbené lodičky. Černé svršky vyměňte za oblíbený volnější svetr, pokud máte dresscode, do kanceláře outfit doplňte o lodičky, ideálně semišové. K těmto kalhotám, jak už jste asi pochopili, můžete vzít téměř vše. Na závěr nám ještě dovolte představit kožen(kov)é cullotes, česky široké kalhoty sahající do půli lýtek. Co k nim už vám asi říkat nemusíme, že?

Zdroj fotografií: pinterest.co.uk
Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Mercedes-Benz Prague Fashion Week se v rámci jarní edice chystá přivítat nejen etablovaná jména, ale rovněž poskytnout platformu pro novou vlnu nadějných vycházejících návrhářů prostřednictvím tradiční soutěže VAN GRAAF Junior Talent. Odborná porota talentové soutěže...

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

Aneb o čem mluvíme na Brunchi i po akci. Lokace Propojení módy a industriální budovy není nic neobvyklého, ale teď si to opravdu sedlo. V porovnání s posledními roky to mělo naprosto jinou atmosféru. Vanda Janda Birthday Party Vanda Janda má svůj ikonický styl, který...

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Jakmile pracujete v módním průmyslu, stáváte se pro rodinu, přátele a známé (pokud se na módní scéně také nepohybují) někým s kým si nejde promluvit o oblečení. Automaticky začnou přiznávat, že tomu vlastně nerozumí. "Módní" totiž podle nich v překladu znamená ujetý,...