Moře – limitovaná edice Josefíny Bakošové

Autor PR
Zveřejněno 2. 7. 2020

Nová limitovaná edice návrhářky Josefiny Bakošové je již podle názvu inspirovaná mořem a divokým pobřežím. Kolekce je tvořena šedo-modro-černými odstíny moře s potiskem mořské hladiny na látce, která byla speciálně vyrobena pouze pro tuto sérii. Ta je zároveň součástí velké kolekce SS2020 a najdete v ní pohodlné šaty s límečkem, originální oversize košile a dlouhé overaly s kapsami. Modely zakoupíte přímo u návrhářky v showroomu Harddecore na Senovážném náměstí v Praze nebo online na www.harddecore.com.

Zhluboka se nadechnout mořského vzduchu, odhrnout vlasy z čela a svobodně se rozeběhnout po divoké pláži….

V době nečekaného klidu se i Josefina Bakošová pustila do tvorby a snění. Tento stav naprostého klidu vnukl návrhářce myšlenku navrhnout nové kolekce a inspiraci pro jejich tvorbu si vzala z toho nejcennějšího a co ji nejvíce chybělo. Vše utichlo, ale příroda, les a moře najednou ožilo.

Právě z tohoto procítění vzešel nápad na novou kolekci pro sezónu Jaro/Léto 2020, která je netradičně tvořena třemi limitovanými edicemi. Jednou z nich je i edice MOŘE. Jak název napovídá, návrhářka si vzala inspiraci z divokosti volné přírody, nekonečného pobřeží a rozbouřené mořské hladiny.

Modely v kolekci byly navrženy tak, aby lichotily každé postavě a rozvíjely ženskou křehkost a osobitost. Šaty jsou nositelné v každodenním životě a najdete zde modely šatů s límečkem, dlouhé overaly s kapsami nebo oversize košile. Každý model je originálně potištěn obrázkem mořské hladiny.

Důležitým prvkem je kromě potisku i materiál. Ten byl speciálně vyroben pro tuto kolekci, a i proto se jedná o sérii o několika kusech.

Nyní se prosím zasněte a představte si další nezapomenutelnou cestu, třeba k moři…

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Vyhlášení finalistů: VAN GRAAF Junior Talent 2024

Mercedes-Benz Prague Fashion Week se v rámci jarní edice chystá přivítat nejen etablovaná jména, ale rovněž poskytnout platformu pro novou vlnu nadějných vycházejících návrhářů prostřednictvím tradiční soutěže VAN GRAAF Junior Talent. Odborná porota talentové soutěže...

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

Aneb o čem mluvíme na Brunchi i po akci. Lokace Propojení módy a industriální budovy není nic neobvyklého, ale teď si to opravdu sedlo. V porovnání s posledními roky to mělo naprosto jinou atmosféru. Vanda Janda Birthday Party Vanda Janda má svůj ikonický styl, který...

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Jakmile pracujete v módním průmyslu, stáváte se pro rodinu, přátele a známé (pokud se na módní scéně také nepohybují) někým s kým si nejde promluvit o oblečení. Automaticky začnou přiznávat, že tomu vlastně nerozumí. "Módní" totiž podle nich v překladu znamená ujetý,...