Svět před a za kamerou

Zveřejněno 22. 6. 2013

Probouzím se jako medvěd ze zimního spánku a pomaličku začínám makat. To brzy, vím. Dohánět se dá vše téměř všude. A abych se náhodou nenudila rozhodla jsem se ještě jít na jakési natáčení, o kterém musím mlčet jako hrob i kdyby mi jste mi před očima máchali třeba Manolo Blahnikem.

Samozřejmě i počasí nám hrálo do karet, takže jsem se do studia pachtila s tunou makeupu, která na tropickém sluníčku snad těžkla a já měla pocit, že se buď na místě rozteču a nebo se pod tím náporem složím. Vyberte si.

Na natáčení jsem samozřejmě nebyla sama. A možná díky tomu jsem byla překvapivě až přespříliš klidná. Sešli jsme se tam s Mary AneEliškou, Dragell, Wendy a Lolou.

natáčení talkshow krasna.cz
zleva Mary Ane, Eliška, Dragell, naše šéfová, Wendy, Lola J a PJ v plné své kráse

Poté co jsme se seznámili s malým studiem, nás Standa Berkovec usadil do křesla a začal nám vyprávět, jak se chovat před kamerami. K tomu nám nalil skleničku sektu a jelo se. Upřímně, ještě pár skleniček a nemusel nám říkat nic o tom, že se nemáme bát. Snad to byla i jeho strategie.

Z mé strany bylo celé natáčení jedna veliká improvizace a nic jiného. Na rozdíl od Loly jsem si téma o kterém chci mluvit připravila ráno cestou do školy a až do natáčení jsem k tomu přistupovala ve stylu, “ono to nějak dopadne. Zkrátka budu upřímně mluvit o tom, co si myslím. Nemá smysl nějak vybírat slova, lidi je stejně nějak přetočí, jak se jim to bude hodit.”c

A taky, že jakmile zmizela nervozita, zmizely kamery, světla se stala přirozenými a já tam jen seděla obklopená holkama a povídali jsme si. O čem jsme chtěly, jak jsme chtěly. 

Pocit. Jaký z toho byl pocit? Lhala bych, kdybych řekla, že jsem se necítila dobře. Když jsme šli pak s Wendy a Eliškou na metro, lidé nás normálně míjeli, ale haló, my právě jdeme ze studia. To je přeci velká věc. Ale ona to možná žádná velká věc není. Je to zkušenost. Když to dobře dopadne, bude ji následovat další zkušenost příští měsíc. A možná se to chytí. 

Mrzí mě, že se nemůžu více rozepsat. Ale až bude nějaký výsledek, který bude ostatně překvapením i pro mne samotnou, uvidíte. Zjistíte, že vaše PJ a i ostatní holky, nejsou jen roboti sedící z počítačem a píšící články.

Máte odvahu poznat své blogerky? 

natáčení talkshow krasna.cz
natáčení talkshow krasna.cz
Týden od tvého odchodu

Týden od tvého odchodu

Toto nikdy neměl být úplně článek. Je to vzpomínka na dobu mého vztahu na dálku. Vztahy na dálku jsou něco úžasného a otřesného zároveň. Máte všechno a nemáte nic. Když jste spolu je to vždycky romantičtější a vrušující než obyčejné vztahy, ve kterých spolu dva tráví...

Jaký to je, když je ti osmnáct?

Jaký to je, když je ti osmnáct?

21/12/2014 Sedíme v autě a pozoruji jak se v bočním okýnku rychle mění panoráma. Řeka, lesy, skály, řeka, vesnice,... vše se to míchá a splývá do sebe. Domy se rozpíjí a můj mozek si z nich skládá surrealistické dílo podobné tomu od Dalího. Cesta za rodinou má vždycky...

Večery a místa, kterým propůjčíme duši

Večery a místa, kterým propůjčíme duši

Večer, co večer ožívám. Obzvláště teď, kdy je brzy tma, což je ideální pro nočního tvora, za kterého se považuji. Z repráku se line hudba Iron Maiden. Deska se točí a občas zaskřípe. To je to krásné na starých deskách. Tuto mám z obchodu pro staré desky, který se...