StyleBrunch slaví

Zveřejněno 4. 12. 2019

Je těžké oslavit 9let a neupadat do kýče nebo se neopakovat…

Kdyby StyleBrunch byl malé dítě, tak je teď ve třetí třídě. Dost starý na to, aby už se v tom velkém světě našel. Alespoň trochu.

Nemám ráda takové to chvástání se na téma toho, co bylo a toho, co bezpochyby bude a že je všechno nejlepší a růžový a zlatý. Je to jaký to je, a jaký to je, to si udělejte názor sami. Tak to bude nejlepší.

Proto letos jen nechám zaznít přání nás, kteří se na webu podílí.

Když jsem se před pár měsíci (nebo spíš týdny?) dostala mezi holky ze Stylebrunche, byl to pro mě dar z nebes. Přestavte si klasický model holky, která si někde stresovou prací materiálně uspokojuje svoje potřeby (protože prostě šetříme na hypotéku, že…Praha…bydlení…není třeba dál rozebírat :D) a čím dál víc se vzdaluje od všech ostatních, pro mě mnohem důležitějších, naplnění smyslu života. Možnost kreativně se „vybouřit“ je pro mě setsakra důležitá.  Být součástí týmu a psát, i kdyby si to přečetl jeden člověk kromě mě, je pozvnášející, a pokud je na články pozitivní reakce, „I am in heaven“. 
Od začátku jsem odměnou za možnost být součástí chtěla přinést něco nového, něco ze sebe, proto jsem se rozhodla malinko vyplnit informační mezeru v oblasti „second-hand“. Doufám, že to oceníte a že Vás to baví, protože mě jo! Tímto bych chtěla Stylebrunchi poděkovat, že mohu přispívat a že mi pomohl a dodal sílu vytáhnout do boje se zakrněním se ve stereotypu.Na oplátku slibuju, že budu psát dál a že se nebudu bát dát najevo svůj názor a budu nezávislá pisatelka. Protože o tom to je, o nezávislých nás, vás a jich. A jsem ráda, že máme tolik seběvědomých, inteligentních a nezávislých čtenářů. No, kdo to má, viďte? MIlý Stylebrunchi, přeji Ti, abys žil šťastně, zdravě, nezávisle po mnoho dekád. Přeji Ti, abys zažil další revoluční změny k lepšímu, aby ses obrnil proti všem narušitelům, abys byl stále tak úžasný, objektivní a krásný. No prostě, přesně takový, jako Tvoje skvělá zakladatelka.
– Veronika M.

Jak bych do Style Brunch chtěla přispívat? Ráda bych propojovala umění a módu se soudobým děním. Ukázala, že fashion design zdaleka není jen o povrchní kráse a dobrém dojmu, ale že v sobě může skrývat stejnou hloubku jako malba, literatura a hudba. Chci předávat dál myšlenky a podněty o tom jak dnes žijeme i o tom jak budeme zítra snít.
– Sofie Sumelidu Votava

Kdybych netvořila StyleBrunch, tak bych za a) už vůbec nevěděla co se svým životem, b) pravděpodobně bych měla nudnou práci někde v admnistrativě nebo podobně, c) neměla bych kamarády, protože bych každýho unavovala svým věčným filosofováním o ničem, řešením neustále divnějších témat a vyprávěním o všem možným, d) možná bych byla zavřená někde, kde bych si povídala jen sama se sebou. Takže je to vlastně můj způsob přežití, který mě baví a baví mě už poměrně dlouhou dobu na to, aby to bylo jen obyčejné pobláznění, řekla bych že tohle už je láska na celej život. Tak uvidíme, určitě jsem ale ráda za každou chvíli, kterou strávíte s náma na tom našem Style Brunchi i vy. Že si s námi někde sednete a necháte na sebe chrlit naše myšlenky a že nám i přispějete do diskuze a zapojíte se do přemýšlení s námi.
PJ

#37 Editorial: Nostalgie

#37 Editorial: Nostalgie

Sedím v rušné kavárně s výhledem na ještě rušnější ulici. Mé okolí je tak perfektním protikladem toho, jak se cítím. Měla bych si zkontrolovat hodinky a ujistit se, že na svou další schůzku nepřijdu pozdě, ale teď mám schůzku sama se sebou a na této chvíli je něco, co...

Na křídlech existence

Na křídlech existence

Naučila jsem se vstávat brzy. Nemyslitelné se stalo skutečností. Ačkoliv cesta k rannímu vstávání nebylo zrovna ta, kterou bych si zvolila a ač to bylo těžké, odměnou mi je dnešní pomalé sobotní ráno. Oblékám teplý dlouhý kabát, sluneční brýle a vysoké teplé boty. Na...

#35 Editorial: Transformace

#35 Editorial: Transformace

“Většina lidí žije fikci. Ani já nejsem výjimkou. Největší problém ale je, že nevíš s jakým druhem fikce máš co do činění. Neznáš zápletku; styl stále není nastaven. Jediné, co víš, je jméno hlavní postavy. Nicméně tato nová fikce znovuobjevuje, kdo jsi. Dej tomu čas,...