Trendy i v zimě, objevte stylové kousky

Autor PR
Zveřejněno 14. 11. 2019

Ani v zimě byste neměla rezignovat na módu. Které kousky se vám budou během letošních chladných dnů hodit?

Fialová

I když se zimními dny míváme tendence vytahovat hlavně vínovou nebo černou, módní návrháři letošní podzimní a zimní sezónu přisoudili fialové. Vybrat si můžete v celé barevné škále od velmi světlých pastelkových tónů po temně fialovou.

Monochromaticky v hnědé a růžové

Stálicí na barevném poli je starorůžová a hnědá. Pokud jste nakoupila již v minulé sezóně, těchto kousků se zbavovat nemusíte. A klidně se od hlavy k patě oblečte do jediného odstínu. Monochromatický styl je aktuálním hitem.

Kostky a hadi

Trendy budou také vzory. Tradičně se na scénu vrací čas od času zvířecí vzory. Hitem budou také kostky v různých podobách. Letos v zimě se můžete obklopit jak těmi subtilními, tak i výraznější kostkou.

Palazzo kalhoty

Přemýšlíte, čím ozvláštnit šatník a jak nenosit stále dokola jen džíny? Kalhoty zvané culottes nebo také palazzo se původně objevovaly hlavně v byznys šatníku. Rychle si cestu našly ale i do běžných skříní každé ženy. Rozhodně navíc nemusíte mít strach, že by slušely výhradně vysokým a štíhlým „gazelám“. Culottes lichotí i slovanským postavám.

Jako druhá kůže

I kůže se drží na výsluní dlouhodobě. Působí rebelsky, letos však jejich pojetí nahrává všem, kdo se lépe cítí spíše v decentním a elegantním stylu. Ideálním doplňkem ke koženým kalhotám je například vlněný svetr nebo rolák.
Máte-li s pravou kůží problé m etický, nebojte se sáhnout i po umělé alternativě. Dnešní materiály jsou dostatečně kvalitní i vzhledově věrné.

Kde nakupovat a jak ušetřit

Nákup podzimního šatníku vám nemusí pořádně „provětrat“ kapsu. Stačí využít slevový kupón na Gate.shop. Pánskou módu nakoupíte výhodněji díky slevovému kódu na Modivo.cz.

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

Dámy, víte, kde prožít nejlepší wellness víkend?

V dnešní době je velmi důležité, abychom udržovali naše fyzické zdraví a psychickou pohodu. Náš svět se nám může jevit jako velmi zrychlený a nepřátelský, ale po dobrém odpočinku získáme jiný pohled. Můžete začít pozitivně uvažovat, sestavit si kvalitní jídelníček,...

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Tenisky, které by neměly chybět v botníku milovníků sneakers

Sneakers – tenisky oblíbených značek, které okouzlí svým stylem i pohodlím. Tyto boty kombinují sportovní vzhled a streetwear módu. Vznikají tak unikátní kousky, přičemž nabídka je pestrá. Nabízí se několik modelů, které by ve vašem botníku neměly chybět. New Balance...

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Prstýnky zvané chevron nosí podle tradice štěstí

Některé šperky, kromě toho, že nás dělají krásnějšími, jsou také nositelem určité symboliky. Patří k nim bezpochyby prsten ve tvaru písmena V, který je ve světě šperků známý pod názvem chevron. Říká se mu někdy také wishbone ring, protože nápadně připomíná tvar ptačí...