Co bych si koupila, kdybych nemusela platit nájem

Zveřejněno 7. 11. 2019

Když máme to listopadové snění, pojďte se se mnou ponořit so vod krásných věcí a ikonických kousků, které si sice nemůžu dovolit, jelikož nájmy v Praze jsou hrozný a já odmítám opustit Vinohrady, ale kdybych ten nájem neplatila a vzdala se dalších maličkostí jako je jídlo, uber,…

ALO Diamonds prsten Sky Goddess

archiv ALO Diamonds

Diamanty jsou nejlepším přítelem každé ženy, že? Nová kolekce ALO Diamonds mne o tom přesvědčila. A prsten Sky Goddess z bílého zlata, tanzanitem a diamanty je přesně ten statement piece, který potřebuju.

MSMG lodičky ze Zalando

archiv Zalando

Znáte ten pocit, když vejdete do místnosti a první co vidíte, láska na první pohled. Celý rok jsem posedlá špičatými špičkami, ale teď mi srdce ukradla špička hranatá. Spolu v černobílém provedení jsou tyto MSMG kotníkové boty to pravé, co dodá šmrnc každým džínám s basic blazerem.

Antipearle Tritea náramek s perličkama

archiv Antipearle

Antipearle je značka, která mi je velice blízká. Je to značka, kde vím, že se mi bude 100% líbit všechno aniž bych předem věděla, co bude v nové kolekci. Protože perličky. Z nové kolekce, o které jsme tu již psali, je to právě náramek Tritea. Posuďte sami, není krásný?

Celine Luggage mini kabelka

archiv Celine

To je investice. Víte, že investice do luxusního zboží se vyplácí? O tom ale příště. Nebyla jsem touto kabelkou tak posedlá do doby, než jsem si ji v Celine zkoušela. Měla jsem ruce lehce zpocené, třásl se mi hlas a pomalu jsem se ji dotkla. Okamžitě jsme si padly do noty. Proběhla mezi námi ta správná chemie. Je to zkrátka ikonická kabelka, kterou je těžké nemilovat.

A prozatím bych zůstala u tohoto. I při snění dokáži myslet úsporně (ačkoliv celková částka těchto položek je něco kolem 300 000Kč), jsou to zkrátka ikonické kousky, které je pak možné kombinovat s věcmi ze sekáče a máte dokonalý outfit on point pro všechny příležitosti.

Poslední dobou mě hrozně baví kombinovat večerní šaty se sakem. Ty velké, drahé šperky s obyčejným bílým tričkem a džínami. Zkrátka hrát si s kontrasty a extrémy.

Chápu, že psát články na téma módního konzumerismu jsou pasé, když nám planeta hoří a Trump jde proti pařížské dohodě, ale možná že právě takové články mohou být pohlazením na duši pro někoho, komu jde z toho hlava kolem (mně).

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...