Diamanty – narozdíl od mužů – jsou věčné

Zveřejněno 21. 10. 2019

Značka ALOdiamonds mi byla již nějakou tu dobu známá, především kvůli svým nádherným tanzanitovým prstenům a spoustou blýskavých věcí. Ale přiznám se, že když jsem zaslechla o ALOve vůbec jsem nevěděla, co čekat. Pojďte se tedy se mnou podívat na představení nové kolekce ALOve a dozvědět se něco víc o této značce. 

Dneska vám již můžu říci, že ALOve moderní česká klenotnická značka a mladší sestřička ALOdiamonds. Řekla bych, že je to takový předškolák pro mladé lidi, kteří si nemohou dovolit investovat do těch krásných diamantů u ALOdiamonds, ale začínají teprva objevovat jejich krásu. A pokud si budeme hrát na takové ty vlastenecké věci tak ALOve šperky vytváří klenotníci v pražském ateliéru. 

Nová kolekce je jako stvořená na to, aby jste si s její pomocí archivovali významné milníky svého života, které si můžete nechat vygravírovat nebo sestavit z různých písmenek či čísel a to vše jemné a decentní. 

A co by jste si nechali sestavit vy?

Jako první mne zaujala kolekce design by you, která nabízí mnoho možností personalizace: gravírování na destičky s diamantem různých tvarů, vyskládání slova či data z třpytivých písmen a číslic, jména ve třech barvách zlata a vyznání lásky v několika provedeních. Miluju personalizované šperky. A žádná Pandora mě v tomto směru neuspokojí. 

“Co by jste si nechala sestavit vy?” ptá se mě slečna s nádherným perličkovým náhrdelníkem ze starší kolekce ALOve. 
“Čistě skromně moje iniciály” usměju se “každý máme své priority.”
Sebeláska je důležitá.” zasměje se paní zpět. 

Už to asi nesundám…

Při představení kolekce Hope jsem měla různé pocity. Já na tu přírodu moc nejsem. Mám ráda kytičky, ale nemusím je mít všude. Ale když mi paní dala na prst prstýnek ze žlutého zlata posetý diamanty, právě z této kolekce, zcela seriózně jsem oznámila, že ho už nesundám. Pak jsme se všichni nervózně zasmáli, tak jsem jej raději vrátila.

Ale něco tak decentního a nápaditého jsem již dlouho neměla. A zcela vážně jsem začala přepočítávat, jak zařídit, abych nemusela ten nájem tento měsíc platit. Protože obojí je přesně za 12 tisíc. 

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

MBPFW SS24: Kdo a co stojí za zmínku

Aneb o čem mluvíme na Brunchi i po akci. Lokace Propojení módy a industriální budovy není nic neobvyklého, ale teď si to opravdu sedlo. V porovnání s posledními roky to mělo naprosto jinou atmosféru. Vanda Janda Birthday Party Vanda Janda má svůj ikonický styl, který...

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Kdy je to móda, umění a kdy jen touha šokovat?

Jakmile pracujete v módním průmyslu, stáváte se pro rodinu, přátele a známé (pokud se na módní scéně také nepohybují) někým s kým si nejde promluvit o oblečení. Automaticky začnou přiznávat, že tomu vlastně nerozumí. "Módní" totiž podle nich v překladu znamená ujetý,...