Fitness Plans = Drinking Plans

Zveřejněno 24. 5. 2019

Řekněme si (a doufejme), že bylo již konec zimním dním. Že to jak jsme minulý týden promokli už se nebude opakovat a s vyhlídkou slunných dní se pojďme nechat vystresovat tím fenoménem, kterýmu se říká summer body. Nebo tak nějak. Protože ať zvedne ruku ten, kdo se do této chvíle nepřežíral dál jako by byly Vánoce?

Nebojte si vy, co jste na tom stejně jako já. Nebudu Vás v žádném případě nutit cvičit. Nechme cvičení těm, které to baví. A my si raději dáme víno, jo?

1. ROZCVIČKA

Vzpomeňte si na svá dětská léta. Co bylo základem každé rozcvičky ve školce nebo na hodinách tělocviku? Pořádně rozhýbat ruce a zápěstí. Doporučuji začít vždy jednou rukou a pomocí jednoduchého pohybu v zápěstí nalít víno do skleničky. Vypít a vrhnout se na ruku druhou.

2. KARDIO

A máte to. Už při rozcvičce vám došlo víno. Takže si dáme lehké kardio do obchodu bez zátěže a z obchodu se zátěží.

3. ZVEDÁNÍ

Jelikož jste po kardiu pravděpodobně mrskli lahvemi do nejbližšího kouta, vydechněte si a pak mírně pokrčené kolena, rovná záda a střídavě zvednout obě lahve vína ze země.

(Varování: Ono to nevypadá, ale docela jsem se u toho zapotila, uff.)

4. DŘEPY

Čas na to vítězoslavně zadřepovat s oběma flaškama! Ano! Dokázali jsme to! Máme víno!

5. RUCE NAHORU

U oslavování zůstaneme a teď na celou párty (myšleno kočky, protože pravděpodobně jste v tom sami, ale nikdo neni sám když má kočky a víno, žejo) zaskandujeme „Víno! Víno! Víno!“

6. ROZLÉVAT NA OBĚ STRANY

Party!! Ať víno teče proudem. Červené víno z levé ruky a bílé z pravé. A takové rozlévání vám krásně zpevní ruce.

7. POSILOVÁNÍ

Zůstaneme u posilování rukou. A ještě chvíli budeme přitahovat flašku k puse. Skleničky jsou v téhle fázi opilosti už naprosto zbytečný.

8. ROZHEJBÁNÍ

Předpokládám, že pokud dodržujete plán, tak jste už teď dostatečně opilé na to, aby se vám chtělo tančit. Roztáhněte nohy a přitahujte se od jedný nohy k druhé s lahví v ruce, dokud se vám nezatočí hlava.

9. BŘICHO

Žádný strachy, nebudu vás už nutit stát. Můžete zůstat na zemi. Zapřete nohy a ze strany na stranu, jak želva povalená na krunýři.

Za Makeup, fotky a inspiraci na cviky děkuju Verče z blogu Ztracena v Praze. Která je další dílek puzzle z našeho podcastu Ještě jednu prosím.

Last minute dárky

Last minute dárky

Vánoce dokážou být stresujícím obdobím a sama občas nejvíc času strávím vymýšlením dárků. Navíc když člověk nemá ani čas je koupit nebo vyrobit, stává se, že to dohání až na poslední chvíli. Já jsem teda trochu opak, a dárky mám většinou připravené už od října. Každý...

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Jak jednoduše vyfouknout vejce

Velikonoce se blíží. Beránci, vajíčka, kuřátka, osení, pomlázky a všechna ta znamení jara. Obzvláště tyto Velikonoce bychom měli všichni přijít na jiné myšlenky a zpříjemnit si je co nejvíce. A v tu chvíli, jakmile se do toho pustíte, zjistíte, že jste fakt dospělí....

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Barevné scrunchies přivolávající jaro pod vašima rukama

Pochmurné počasí se chýlí ke konci. Začínáme společně vyhlížet jaro a s ním i spojené barvy, svěží vzduch a zpívající přírodu. S tímto obdobím přichází ale i teplo. Známe to všechny, ulepené vlasy všude a padající do všeho. Proto jsem si pro vás připravila návod, jak...