Komu dát unfollow v novém roce

Zveřejněno 25. 1. 2019

Nový rok, čistý štít, tak proč nepročistit i instagram. Ačkoliv je už konec ledna, pořád koluje takový ten starý vtip o tom, jak je leden vlastně jen demoverze a v únoru, že už opravdicky. Tak hlavně nic nepodcenit. Ve jménu roku 2018… totiž pardon. Ve jménu roku 2019 je čas prostříhat konečky sociálním médiím a odstranit níže uvedené:

Ex

V poslední době jsem si všimla takových nepěkných věcí. Moji ex i bývalí milenci si mě odebrali nejen z přátel na facebooku ale přestali sledovat i na inastgramu. Taková věc s člověkem zacloumá. Tím spíš když pak vidím, že si ten člověk prohíží drze moje stories. To je jako jít do kina a nezaplatit za to! Ale po delším rozvážení jim musím dát za pravdu. Sledovat instagram svých ex? Proč ho tam vůbec ještě máš? Ponechání může způsobit: nízké sebevědomí, lítost, vztek, nebezpečnou nostalgii, která by mohla vést až k slzám nebo sexu. Pokud nejste teď nějaký super kámoši nebo z něj není gej, tak žádné servítky a adidas….totiž adios? 

Hejtící instagram

Člověk, kterýho nenávidíš a jen tě baví ho kritizovat. To neni hezký. Jasně vím, že jsou nejvíc návykový, ale my to dokážem společně! Odstřihneme negativní energii z našich životů. (Ale jo teď už trošku vtipkuju.) 

Staří známý

Lidi, co znáš ze základky v lepším případě, že školky v tom horším. Nebo lidi se kterýma jsi na jedný skupinový fotce, lidi, co tě vůbec nezajímaj. Ale z nějakýho důvodu, je pořád sleduješ aniž bys o to měla zájem.  (Wow, jak creepy to zní)

Otravný děti a zvířátka

Hele, jsme taky jen lidi a všichni pochopí, že vidět na instagramu neustálý fotky něčího dítěte a nebo domácího mazlíčka není účel. Je to otravný a nikdo nebude naštvanej, když dáš unfollow. Přinejmenším ty děti a domácí mazlíčci ne.

Jídlo

Kdo říká, že když jdeš na instagram, musíš se nejprve ujistit, že jsi jedla. To je nefér a všechny ty fotky jídla jsou jako výsměch pro ty, co hladověj ve snaze si vylepšit postavu na léto.

Sportovci

Fotka v posilovně, fotka ve cvičebním úboru.  #beforegym #inthegym #aftergym #workout #afterworkout

Selfie maniak

Už znáš každej detail obličeje toho člověka. Před spaním vidíš každou jeho mimickou vrásku. Aniž by jsi to tak chtěla. 

A vlastně už rovnou unfollowni všechny.
Ale můžeš dát follow @stylebrunch.cz
Pokud jsi tak ještě neudělala.

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...