Jaký drink zvolit na rande

Zveřejněno 23. 11. 2018

Jedna z věcí, co mám na svém seznamu věcí, co chci v životě udělat je vychrstnout někomu pití do obličeje. Je to snad ten nejelegantnější způsob jak někoho poslat někam, kam si zaslouží. Elegantně dramatický způsob. Přesto jsem to ještě neudělala. Raději jsem si občas rande protrpěla. Možná bych si to měla nejprve doma natrénovat, abych pak až ten osudný moment přijde neudělala něco špatně a nebyl to jen trapas. Ono zálaží asi i na skleničce. Je spoustu aspektů, které se musí zvážit. 

Každopádně to mne přivádí k myšlence toho, že vlastně na takový rande neni jednoduchý vybrat drink. Přeci takový nápoj, co zvolíš, o tobě hodně vypoví.  

Červené víno

Ach ano, víno. Nejobvyklejší volba. Tak pro začátek, červený víno je tabu. Červené rty a riskovat skvrny na bílém prádle? Ne, děkuji.

Bílé víno

Rozhlídni se kolem, to tu má na stole každej. Ale t přeci nejsi každej.

Rosé

Dost lidí věří na to, že Rosé je spíš letní víno a čistě módný – tedy sezóní – záležitost.

Pivo

Je zajímavá představa ženy pijící pivo na prvním rande s mužem, který ještě by si mohl ideálě dát víno a máte komický obrázek a zmatenou obsluhu, komu že co patří. Ale proč nezbortit všechny stereotypy? Horší je, že po pivu budete chtít čůrat. A to hodně. 

Martiny

To už je trochu víc nóbl a definitivně by to byl drink, který by se dal dobře vychrstnout do obličeje, ale zamysli se, co když ho nebudeš chtít vylévat, co když ten muž naproti tobě je vlastně docela sympatický? Protože pokud jo, tak tenhle drink je ve skleničce, ze které je nemožný se napít. 

Prosecco

Když jsme u těch hloupých skleniček, prosecco se dát pít dvěma způsoby 1) nakloníš hlavu tak dramaticky dozadu nebo 2) nebo dramaticky dopředu. A nozdry nebo druhá brada neni zrovna věc, ktrerou chce člověk ukazovat na první schůzce. 

Šáňo

Je na prvním rande vůbec co slavit?

Vodka s džusem

To je takovej ten drink po kterým vypadá, že chceš jít někam na party. 

Vodka

Ne pokud mu nechceš dát najevo, že v jeho společnosti nevydržíš příliš dlouho střízlivá.

Koktejtly

U většiny nevíš jestli ti budou chutnat, sex on the beach je až příliš provokativní nemluvě o drincích jako „barmanovo sperma“ 

Gin Tonic

By byl vynikající volbou a mnohdy pro mne i byl, ale terpva nedávno jsem zjistila a bylo mi řečeno, že dech po něm je takový nový druh česnekového dechu, takovej divnej a ne moc příjemne. Zatuchlej. Takže se vlastně tímto chci omluvit mužům, kteří ho vytrpěli se mnou. 

Whiskey, Skotská,..

Naopak whiskey se mi jeví jako takový drsňácký volba. Sofistikovaná ukázka moci. Ale vlastně rande, kde jsem si dala whiskey nikdy nedopadly moc dobře. 

Přičemž nám toho tedy už moc nezbývá. Děkuju PJ, děkuju za nic. Zase jsi nic neporadila. Takže je čas začít zmatkovat. Snad jsi se na mě nespoléhala. Takže ve všem tom zmatkování je čas objednat si asi bílé víno, nebo rosé nebo co tak když mě má milovat tak mě bude milovat i s nozdrama. A nebo oslavíme to, že jsem si vybrala drink a dám si šáňo. To je dobrý důvod k oslavě, ne? 

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Pravda za clonou kouře: pasivní kouření z vapování

Přestože se objevuje stále více literatury o tom, jak škodlivý pro nás i naše okolí může vapování být, trend vapingu stále pokračuje. Není nic neobvyklého, že jdete po ulici a najednou vstoupíte do růžového oblaku žvýkačkového kouře, což znamená, že pokud s sebou máte...

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...