Odpověď na zprávy na které nechceš odpovědět

Zveřejněno 9. 11. 2018

Když myslíš, že není už nic otravnějšího než ranní budík nebo kočka, co má hlad, tak je tu pořád ta jedna zpráva na kterou prostě nechceš odpovědět. Lepší nápad je zahodit telefon nebo nechat kočku lehnout na klávesnici, aby mohla odepsat ona. 

Ale už je čas se chovat dospěle, žejo. Nebo to aspoň čas od času někdo prohlásí a odloží cukrovou vatu. Takže je slušný odpovědět ať už na tu party chceš jít nebo ne. A proto abych byla užitečná, připravila jsem pro tebe šablony odpovědí, které na tahle případy můžeš použít. 

Ctrl+c, Ctrl+v, modrá šipka. A můžeš vložit i nějaké ty emoji, ale to nejhorší už je uděláno. Nemáš zač. 

Zpráva: To druhý rande, co se hlásí, že už ja načase a kterému nemáš odvahu říct ne a tak to jen posouváš už poněkolikátý.

Odpověď: Ahoj, olouvám se, že jsem to tak natahovala. Jsi skvělej, ale nemyslím si, že tohle někam povede. Užij si víkend a díky.

Zpráva: Někdo známý chce vědět, jestli s ním dneska půjdeš na drink, ačkoliv můžeš, chceš mít večer pro sebe.

Odpověď: Bohužel nemůžu, díky za nabídku, co brunch zítra ráno?

Zpráva: Skupinovej chat je na tebe naštvanej, že se ho nezúčastňuješ.

Odpověď: jednou za týden zkopíruj nějaké meme nebo youtube písničku, co zrona posloucháš a máš klid. 

Zpráva: Hlásí se ten otravný člověk se kterým ani nevíš proč se bavíš, prostě jednou za čas to vytrpíš. Chce se zase sejít.

Odpověď: Heleď promiň, ale nechce se mi, nemám teď moc času a když mám, tak jsem ráda když se můžu vidět se svými přáteli.

Zpráva: Známý ti napíše detailní příběh s tím, co se mu právě stalo a ty nemáš náladu na to si ten román číst.

Odpoveď: FaceTime hned! (Protože nikdo ve skutečnosti nechce ten příběh opakovat a píše to jen aby se vypsal a rozhodně nechce telefonovat nebo ještě hůř vidět se s dvojitou bradou na obrazovce telefonu.) 

Zpráva: Kamarádka ti posílá další seriál na který se musíš odívat nebo trailer na film, který musíš vidět, youtubera, písničku, standup show, anime, … A ty fakt nechceš na takový věci koukat. 

Odpověď: Pustíme si to spolu až se uvidíme. (A doufej, že až se uvidíte budete si toho mít dost co říct a na to nezbyde čas.)

Zpráva: Někdo s tebou chce mluvit, ale ty nerada telefonuješ.

Odpověď: Lepší je to napsat!

Zpráva: Před několika týdny ti někdo napsal a ty jsi to odignorovala, ale dneska je ten den si vyčistit všechna upozornění.

Odpověď: Smaž tu zprávu, kdyby tě skutečno potřebovali napsali by znovu a když napíšou, řiď se výše uvedeným.

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...