Fashion Week den 2

Zveřejněno 3. 9. 2018

Poďme přestat mluvit o tom, jak už léto definitivně skončilo, jaká je zima a o tom, jak byl Babiš na fashion weeku a jaká je to zrada a pojďme se podívat, jaké modely nám den 2 přinesl. 

Neděli zahájila přehlídka UTB Zlín, kde největší úspěch měla Adriana Šatková. Jako připomínku 50. let od okupace – síťovky a výšivky „budu seba“ nebo „emancipovaná na věčné časy“ a vypadalo to sakra dobře. 

UZB ZLÍN

Následoval dlouho očekávaný Blažek. Celá přehlídka jako zážitek, výborně sestavené. Ponožky a pantofle velké ano. Proč ne, že? A ti, co neměli ponožky, alespoň nalakované nehty. Všude nápis BLA nebo BL. Tmavě modré barvy a pánský korzet. Od kalhot řetěz, aby do té formálnosti proniklo trochu toho punku. 

A Laformela. Zatím to vypadá na nejvydařenější přehlídku. V porovnání s předchoími roky, trošičku ubrali na brutalitě a dodali modelům i trochu noblesy. Zachovali si tvář a přesto vytvořili něco magického. Výšivka Killing me softly, růžové šaty, žlutá kostka na styl Clueless. Takže pokud někomu Laformela přišla kdysi příliš, věřím, že teď už jí propadnete. 

LAFORMELA

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Proč byla šedesátá léta v hudbě tak ikonická?

Šedesátá léta minulého století byla pro hudební svět takovým malým velkým třeskem. Stalo se něco jedinečného a dodnes hudba z šedesátých let neutichá. Šlo o revoluční období, které nás ovlivňuje dodnes. V historii hudby se jednalo skutečně o zlatý věk. Bylo to období...