Silná a nezávislá žena

Zveřejněno 1. 9. 2018

Tak se zdá, že jde do tuhýho. Srpen je za námi, což znamená, že výmluvy na to, že je hrozný vedro, už moc nevychází. Už je tu září, zbývá posledních pár dovolených a pak je čas dát se dohromady. Přizpůsobit se novým věcem a nám nezbývá nic než si přiznat pravdu – jsme sami a všichni jednou umřeme.

Kecám. Budeme v pohodě. Jsme připraveni začít novou kapitolu. Protože je jedno jestli chodíte do školy nebo už ani nevíte jak se jmenovala paníčelka na ájinu. Léto jsou prostě prázniny a září jsou nový začátky.  A my jsme všichni připraveni, protože nic neukáže víc, že jsme silné, nezávislé a dospělé ženy než to, že si sednem do super nový ale drahý restaurace, usmějeme se na číšníka a jakoby nic proneseme “Jo! Dvě deci toho proslulého drahého vína!” Nebo tak nějak. Chápete pointu.

Tenhle měsíc je ve znamení silných, nezávislých a dospělých žen.

Co to ale vlastně znamená? Jsme takové, když si na sebe vyděláme samy nebo když řídíme úspěšnou firmu? Když umíme být někde na čas? Je rok 2018 být dospělá znamená pro každého něco jiného.

Takže pokud…

Se samy objednáte k doktorovi

Platíte elektřinu pozdě

K večeři si dáte pouze skleničku vína

Vypijete celou lahev vína k večeři

Po nošení dáte oblečení hned do pračky

Jíte jen brambůrky a pizzu

Voláte jednou za týden svým rodičům

Mluvíte každý den se svou mámou

Jste zasnoubené

Jste po rozchodu

Dýcháte

Gratuluju! Jste silné, nezávislé ženy a tenhle měsíc to sakra oslavíme! A začněme otázkou: Kdy jste si všimly, že jste silné a nezávislé ženy?

Mimochodem: STYLEBRUNCH BUDE MÍT NEWSLETTER! Totiž.. už ho má. Je to spíš taková pozvánka do Brunchového klubu. Občas tam budete mít slevy, občas tam budete mít pozvánku na nějakou akci a občas mi pomůžete s chodem webu. Jako dárek za zapsání pro vás mám plánovač, který jste možná měli šanci vidět na instagramu a je fakt super. Fakt. Newsletter se super novinkama, které jinde nenajdete bude vycházet každý 3. den v měsíci svátek nesvátek. A zapsat se můžete například zde.

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Jak začít prokrastinovat: kompletní průvodce

Prokrastinace je jedna z nejvíce ceněných dovedností moderního člověka. Proč se nutit do práce, když můžete věnovat svůj čas těm opravdu důležitým věcem, jako je sledování koček na internetu nebo kontrolování, kolik máte lajků na posledním postu? Máme pro vás návod,...

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jak zůstat motivovaní, když máte chuť to vzdát

Jsou dny, kdy to fakt nejde. Vítr fouká do očí. Sluníčko svítí příliš nebo je děsná zima. Došlo vám kafe nebo jiné životabudiče vaší konkrétní preference. Lidi se divně tváří a země se točí. A co víc. Točí se kolem něčeho, co se tak točí. A všichni se točíme v...

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Věci, které můžete dělat místo snahy vymyslet, co se životem

Život je život a pokud nemáte v úmyslu studovat filosofii, dát se na dráhu slavného filosofa či neplánujete si svojit jako nový koníček diskutování po barech nad životem, nic moc jiného vám nezbývá, než to přijmout. Najednou jste na světě a po chvíli máte zodpovědnost...